Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γεωπολιτικός χάρτης στην Μεσόγειο


 Η νέα τάξη πραγμάτων αλλάζει τον γεωπολιτικό χάρτη στην Μεσόγειο

   Η νέα τάξη πραγμάτων αλλάζει τον γεωπολιτικό χάρτη στην μεσόγειο. Αφού με τη βία διέλυσε Αίγυπτο  Λιβύη τώρα βάζει σε σχέδιο την διάλυση της Συρίας. Ταυτόχρονα ο ευρωπαϊκός νότος που βρέχετε  από  την μεσόγειο θάλασσα δέχεται μια πρωτοφανή οικονομική επίθεση από τα όργανα της παγκοσμιοποίησης τους διεθνείς τοκογλύφους και το ΔΝΤ. 
   Στόχος η πλήρης διάλυση και ο απόλυτος έλεγχος των κρατών της μεσογείου. Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά. Η αιτία είναι προφανής. Πετρέλαια  και  φυσικό αέριο.
Από την στιγμή που άνοιξε θέμα εκμετάλλευσης των φυσικών πηγών της μεσογείου τα κοράκια του άκρατου καπιταλισμού οι καουμπόηδες της BP και της SHELL εφαρμόζουν το γνωστό σχέδιο πριν από κάθε επενδυτική τους ενέργεια εξόρυξης. Δημιουργία κρατών αποικιοκρατίας ανελεύθερα εξαθλιωμένα χωρίς αντιστάσεις τύπου Σενεγάλης Πράσινο Ακρωτήρι Μπαγκλαντές Ιράκ έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο και χωρίς ιδιαίτερα ανταλλάγματα τον πλούτο τους.
Εγκαθιστούν κυβερνήσεις τσαρλατάνων είτε με το μανδύα της δήθεν δημοκρατίας είτε καθεστωτικά και δημιουργούν μια μικρή τάξη  δοσίλογων  που στηρίζουν με το αζημίωτο βέβαια το σχέδιο εθνικής  εξόντωσης.  Η παγκόσμια ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα.
Αυτή είναι η πορεία που έχουν προδιαγράψει για την χώρα μας. Αλήθεια μέσα σε αυτό το εκρηκτικό μείγμα γεωπολιτικού κανιβαλισμού ποιά θα πρέπει να είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ?


Αθ.  Μπέλτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής