Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Λαθρομετανάστες στήν Ξάνθη

       Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος ότι η συμπεριφορά  της Τουρκίας στο μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι μεθοδευμένη  και ύπουλη. Σίγουρα σχετίζεται με το σχέδιο που πολλές φορές έχει διατυπωθεί ανοιχτά από ισλαμικούς κύκλους για άλωση της Χριστιανικής Ελλάδας, και αργότερα της Ευρώπης από τον μουσουλμανικό κόσμο μέσω των μεταναστών και των αθρόων γεννήσεων που είναι ο κανόνας στις μουσουλμανικές οικογένειες.
      Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες που κανένας δεν έχει  αμφισβητήσει, σε 50 το πολύ χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Χριστιανούς στην Ευρώπη, αν η Ευρώπη συνεχίσει να εθελοτυφλεί  και να τους δέχεται.
     Μέχρι σήμερα οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει την πιο ηλίθια πολιτική που μπορεί να φανταστεί κανείς: 1) Υπέγραψαν (δυστυχώς Έλληνες πολιτικοί), την απαράδεκτη συνθήκη (Δουβλίνο ΙΙ), να αποδέχεται δηλαδή την επιστροφή λαθρομεταναστών που μπήκαν αρχικά στην Ελλάδα, προωθήθηκαν σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και συνελήφθησαν εκεί. την οποία ήδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με πρόσφατη απόφασή του έχει χαρακτηρίσει άδικη για την Ελλάδα, καθώς είναι η κύρια «πύλη» εισόδου λαθρομεταναστών.  2) Έκαναν αυστηρότατο έλεγχο, όχι στις πύλες εισόδου (Έβρος, νησιά Ανατολικού Αιγαίου) αλλά εξόδου! Το αποτέλεσμα είναι να συσσωρεύονται μετανάστες στις πύλες εξόδου (λιμάνια Πάτρας, Ηγουμενίτσας κ.λπ.) περιμένοντας την «χρυσή ευκαιρία» για να φύγουν, κάνοντας εφιαλτική τη ζωή των Ελλήνων που μένουν εκεί. 3)  Εγκληματική αδιαφορία για  την  έγκυρη  αντιμετώπιση του προβλήματος, πριν  πάρει διαστάσεις ανεξέλεγκτες  και επικίνδυνες. 4)  απάνθρωπες συνθήκες κράτησης σε ειδικά κέντρα, βίαιη και ιταμή συμπεριφορά προς τους μετανάστες, τη στιγμή  ακριβώς που είναι  σε  θέσει  να  οργανωθούν και με τη βοήθεια  καλοθελητών  να  διεκδικήσουν  δικαιώματα, αρχικά θρησκευτικά (χώρους λατρείας κ.τ.λ.) και σταδιακά  μόνιμης  εγκατάστασης στην Ελλάδα.  4) Κλείσανε τις αστυνομικές  σχολές  Ξάνθης και  Κομοτηνής  για την μεταφορά αρχικά  500  μεταναστών στην  Ξάνθη  και  ίσως κάτι  περισσότερους στην Κομοτηνή, σε  μια ευαίσθητη  περιοχή  όπου οργιάζει  η προπαγάνδα  των  γειτόνων μας.  Δεν  ενημέρωσαν  το  λαό  της  Θράκης  ότι  όσοι  σήμερα  είναι  στα  κέντρα «επαναπροώθησης»  (υποδοχής)  θα  είναι  ελεύθεροι  μετά  από  6  μήνες να κυκλοφορούν  όπου  θέλουν, και  θα πρέπει  να  είμαστε  έτοιμοι  να  υποδεχτούμε  τουλάχιστο άλλους  τόσους.
   Δεν  γνωρίζω  ποια  Ελλάδα  θα  παραδώσουμε  στα  παιδιά μας,  Για το μόνο που  είμαι  βέβαιος  είναι  ότι  σίγουρα  θα  χέζουν στο  τάφο  μας. 

1 σχόλιο:

  1. Από δημοσίευμα του Στέφανου Θεοφανάκη.
    Στην Ολλανδία την συμφωνία της σιωπής γύρω από το θέμα της μετανάστευσης και του Ισλάμ έσπασε πρώτος το 2002 ο Πιμ Φόρτουιν, ένας ιδιόρρυθμος αλλά χαρισματικός πολιτικός, ο οποίος όμως δολοφονήθηκε το ίδιο έτος από έναν αριστερό «οικολόγο». Ακολούθησε το 2004 ο σκηνοθέτης και τηλεπαρουσιαστής ,Τεο βαν Γκογκ, απόγονος του διάσημου ζωγράφου, ο οποίος ετοίμασε μία ταινία για την ζωή των γυναικών στο Ισλάμ.. "Τόλμησε επίσης, να χαρακτηρίσει σε εκπομπή του, το Ισλάμ σαν " οπισθοδρομική" θρησκεία... Λίγες εβδομάδες μετά δολοφονήθηκε στην μέση του Άμστερνταμ από έναν Μαροκινό μουσουλμάνο, ο οποίος αφού τον πυροβόλησε εξ επαφής, του επιτέθηκε με μαχαίρια και σχεδόν τον αποκεφάλισε. Στο δικαστήριο ο Μαροκινός αναφέρθηκε στην υποχρέωση που ένιωθε ως μουσουλμάνος να τον τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής