Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Του Έλληνα η υπομονή εξαντλήθηκε, και σας περιμένει στη γωνία


   Οι κατευθυνόμενοι δημοσκόποι λοιπόν θα συνεχίσουν με τις κατά παραγγελία μετρήσεις για διάφορα θέματα, που εκτιμά η Ελληνική τρόικα ή γενικότερα το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, ότι χρειάζονται για να καθοδηγηθεί ο εξαθλιωμένος πια Ελληνικός λαός.
    Έτσι λοιπόν θα βλέπουμε κατά διαστήματα αποτελέσματα, δήθεν δημοσκοπήσεων, στα οποία ο λαός θα εμπιστεύεται σε μεγάλα ποσοστά τους «Σωτήρες μας», Θα θεωρεί ως καταλληλότερο πρώτα τον Σαμαρά, μετά τον Βενιζέλο, και τρίτο τον Κουβέλη. Σε άλλη μέτρηση ποιο δημοφιλής θα είναι ο Κουβέλης, και θα ακολουθούν οι άλλοι δύο. Ο κύριος Βενιζέλος ίσως να πάρει πρωτιά σαν ο ποιο συμπαθητικός, ή ο ποιο ευπαρουσίαστος. Και φυσικά θα συνεχίζεται το έργο, όσο θα θεωρούν τους ψηφοφόρους τους «Κάφρους».

   Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει  ότι  το  σύστημα παραπληροφόρησης και καθοδήγησης της  κοινής γνώμης, που μεθοδικά  εγκαταστάθηκε στην  Ελλάδα, λειτούργησε  έως  τώρα με  αναμφισβήτητη ακρίβεια.  Έως  τώρα  λοιπόν  χρησιμοποιήθηκαν πάρα  πολλές  μέθοδοι  για να παγιδεύουν το  λαό  και  να  του  επιβάλουν  εξουσίες που με  υποτέλεια  θα  υπηρετούν κάθε  φορά  τα συμφέροντά σας.  Πότε  φανατίζανε  το  λαό  με  «συνθήματα  διχαστικά», πότε τον ταΐζανε  με  ελπίδα  για ένα μη  «χειρότερο αύριο», και  αφού  πια  καταφέρανε να  τον εξαθλιώσουν, χρησιμοποίησαν  πια  απροκάλυπτα  και  ωμά την κατατρομοκράτηση.
  Και είναι βέβαιο ότι  θα  καταφύγουν  αν  χρειασθεί  και  στην ωμή  αλλοίωση  και  της  θέλησης  του λαού,  και  αυτό  τάχα  θα  το κάνουν  για  να σώσουν  την Ελλάδα. (και  της Μέρκελ  η ψυχή πονάει  που πεινάει ο Έλληνες).
  Βάλτε  μέσα  σ’ όλα  αυτά  και  μια  διάσταση  ακόμα.
«Του  Έλληνα η υπομονή  εξαντλήθηκε,  και  σας  περιμένει  στη  γωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής