Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σόιμπλε τους ξεβρακώνει



Aρθρο : Opinion Post στις 2 Δεκεμβρίου 2012 | Κανένα Σχόλιο
Σε ενυπόγραφη επιστολή του που αποκαλύπτει η Real news, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δηλώνει ότι το χρέος της Ελλάδας θα είναι στο 126,6% του ΑΕΠ το 2020 και όχι στο 124%, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Eurogroup.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για το τι πραγματικά συμφωνήθηκε στο τελευταίο Eurogroup ενώ αναφέρει πως έχει στη κατοχή της δύο επιστολές του Σόιμπλε προς τον πρόεδρο του γερμανικού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ και τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων, σε απάντηση ερωτήσεων του SPD.

Η εφημερίδα σχολιάζει πως προκαλεί αίσθηση η ελαφρότητα και η προχειρότητα με την οποία προσεγγίζουν τη συμφωνία για το πρόβλημα της Ελλάδας οι ηγέτες της Ευρώπης.
Μάλιστα, στη δισέλιδη επιστολή του προς τους επικεφαλής των Κ.Ο της Μπούτεστανγκ ενόψει της ψήφισης προχθές του ελληνικού πακέτου, ο Σόιμπλε κάνει λόγο για στόχο 126,6% για το 2020, απόκλιση περίπου 5 δισ. και 115% για το 2022, και όχι 124% για το 2020 και κάτω του 110% για το 2022 όπως είναι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.
  Όλο το άρθρο    στην παρακάτω  δ/νση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής