Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ



Τους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Κατά την επίσκεψή του στα Σφακιά προσκύνησε την Παναγία Θυμιανή όπου ξεκίνησε η επανάσταση κατά της τουρκικής κατοχής στην Κρήτη το 1821.

Στην Ανώπολη Σφακίων κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γιάννη Δασκαλογιάννη ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα κατά των Τούρκων το 1770.


Στα Χανιά συναντήθηκε με τους πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, επισκέφθηκε την αγορά όπου συνομίλησε με χιλιάδες πολίτες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευσαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς, ο βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος και ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή Γιάννης Γιαννέλης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:«Ολοκληρώσαμε την περιοδεία στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Χανίων, γυρίζουμε από τα Σφακιά, γυρίζουμε από τον τόπο όπου ο λόγος τιμής είναι ισχυρότερος του όρκου, από τον τόπο που ξεκίνησε ο ξεσηκωμός  για να αποτινάξουμε τον τουρκικό ζυγό.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, η ελληνική οικογένεια περνούν μια πολύ δύσκολη περιπέτεια, μία περιπέτεια στην οποία μας έβαλαν οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Ο ελληνικός λαός την χρονιά που έρχεται πρέπει να δώσει τη δική του μάχη για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας, για την αποβολή εκείνων οι οποίοι λειτουργούν ως νέοι κατακτητές.

Είναι η ώρα όμως να χτυπήσουμε παράλληλα και την ατιμωρησία. Έρχονται και φεύγουν διάφορες λίστες, λίστες με παράνομους που πήραν τα χρήματα από τον ελληνικό λαό, τα έβγαλαν στο εξωτερικό για να εξαγοράσουν εν συνεχεία τα κατασχεμένα σπίτια, τις κατασχεμένες επιχειρήσεις, τα κατασχεμένα χωράφια του ελληνικού λαού. Είναι η ώρα που θα πρέπει να αποδείξει το ελληνικό κράτος ότι τιμωρεί. Η ελληνική δικαιοσύνη να συλλάβει εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Είναι η ώρα που δεν θα πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο με τους δήθεν νόμους περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικές ασυλίες πολιτικοί που δεν έβαλαν απλώς το δάχτυλο στο μέλι αλλά που εκτέλεσαν τις ελληνικές οικογένειες. Αν αυτό δεν γίνει τώρα, αν δεν αποφασίσει η ελληνική πολιτεία να τιμωρήσει παραδειγματικά, ποινικά αλλά και αστικά με δήμευση των περιουσιών εκείνους που λήστεψαν τον ελληνικό λαό τότε θα είναι υπεύθυνοι για την ατιμωρησία εκείνοι που θα ξεσηκώσουν τη λαϊκή οργή.

Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατρακύλα της μεταπολίτευσης. Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τη στήριξη του ελληνικού λαού θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε αυτή τη φαυλοκρατία που επικράτησε μέχρι σήμερα.



Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά». 
 Σχετικό βίντεοΠότε θα κάνει Ξαστεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής