Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Και προς αυτούς που δεν είναι καθυστερημένοι


    Δημόσια λοιπόν ο Πρωθυπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση: 
  "Η Νέα Δημοκρατία, είναι το κόμμα που στέκεται δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Χωρίς μικρά γράμματα. Χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Έλληνες, ακόμα και αυτούς που δεν είναι καθυστερημένοι, πως θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να βρούμε λύση στο φορολογικό. Μια λύση όμως, που θα μας επιτρέπει να διαπραγματευτούμε σκληρά με τους δανειστές μας και παράλληλα, δε θα γονατίσει τον Έλληνα πολίτη".
    Είπε ευθέως την άποψή του σχετικά με το τι πιστεύει για την διανοητική καθυστέρηση των Ελλήνων, αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η λαϊκίστικη επικοινωνιακή τακτική του δεν έχει όρια, αν ζούσε ο Γιόζεφ Γκαίμπελς σίγουρα δεν θα γλύτωνε την αυτοκτονία. 
    Ο Αντώνης λοιπόν αφού έλαβε υπ’ όψιν την αντίδραση των Ελλήνων, ακόμα και εκείνων πού δεν είναι καθυστερημένοι, αντέδρασε ακαριαία και αποφάσισε να επανεξετάσει το νέο φορολογικό. Υποσχέθηκε λοιπόν ότι θα βρούνε μια λύση που θα τους επιτρέπει να διαπραγματευτούνε σκληρά με τους δανειστές τους και δεν θα γονατίσει ακόμα και αυτούς που δεν είναι καθυστερημένοι, και μάλιστα χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Σχετικό βίντεο για ανάλογες διαβεβαιώσεις :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής