Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Π. Καμμένος: Αναξιόπιστος ο Α. Σαμαράς



Επίθεση  προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατηγορώντας τον για αναξιοπιστία και για ψέματα που είπε στον ελληνικό λαό για να πάρει την ψήφο του.

Ήταν ο ίδιος  που χαρακτήριζε ολέθριο το μνημόνιο, έκανε λόγο για λάθος συνταγή που σκοτώνει τον ασθενή και είναι ο ίδιος που σκοτώνει με τη λάθος συνταγή τους Έλληνες», σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Κάνατε μάρτυρες  τους Έλληνες και είστε συνυπεύθυνοι με το ΠΑΣΟΚ. Αντί να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό  λαό έρχεστε και λέτε ότι δεν μασάτε. Όχι απλώς μασάτε αλλά παίρνετε εντολές από τους δανειστές της  χώρας και τις καταπίνετε» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


        Διάλυση  της  αγροτικής τάξης

Νωρίτερα,  ο Π. Καμμέμος εξαπέλυσε επίθεση στη κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι με την πολιτική της οδηγεί στην διάλυση της μεσαίας αγροτικής τάξης,

Ο κ. Καμμένος  έκανε λόγο για κυβέρνηση που εκτελεί εντολές της Τρόικα με στόχο να σταματήσει η πρωτογενής αγροτική παραγωγή ενώ επέκρινε την απουσία του πρωθυπουργού από την ομιλία του, υποστηρίζοντας ότι χώρο διαλόγου αποτελούν οι επίτροποι που ελέγχουν τα υπουργεία και όχι το Κοινοβούλιο.

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι είπε ψέματα προεκλογικά από τα μπαλκόνια για να πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού ενώ σήμερα δεν είπε τίποτα ουσιαστικό για τους αγρότες που τον πίστεψαν.

«Οι αγρότες άκουσαν ένα  πρωθυπουργό να κάνει απλά μια αναφορά και τον σωματοφύλακά του να κάνει επίδειξη γνώσεων και να μιλά για πατριδογνωσία» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

«Τα μνημόνια είναι  αυτά που καθορίζουν την πολιτική που οδηγεί την Ελλάδα στη καταστροφή. Εκτελείτε τις εντολές των  δανειστών και δεν έχετε τη δυνατότητα να έχετε δική σας πολιτική γιατί δεν θέλετε» τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Η πολιτική της  αναγκαστικής εφαρμογής της Γερμανίας πήρε τέλος χθες με την Ιταλία.  Όπως είδατε με το εκλογικό αποτέλεσμα έστειλαν πίσω τον Μόντι»

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε  ακόμα ότι η κυβέρνηση χάρισε στην Τράπεζα Πειραιώς την Αγροτική Τράπεζα στην οποία, όπως είπε, η μισή Ελλάδα της παραγωγής είναι υποθηκευμένη σε αυτήν.

Συμπλήρωσε δε ότι  στη Θράκη δεν ασκεί εθνική πολιτική η Αγροτική Τράπεζα αλλά η τουρκική τράπεζα που ελέγχεται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

«Δεν θέλετε να  ενισχύσετε την αγροτική ανάπτυξη διαφορετικά θα δίνατε αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες», είπε ο κ. Καμμένος προτείνοντας μεταξύ άλλων να κατέβει το κόστος πετρελαίου κίνησης.

«Αυτό δεν το  απαγορεύουν οι τρόικες αλλά εκείνοι που ενισχύονται και είναι οι λαθρέμποροι πετρελαίου οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος των  Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέληξε ότι υπάρχουν λύσεις που δεν θέλει να δώσει η κυβέρνηση για να ανατραπούν τα σχέδια των δανειστών αλλά, όπως είπε, αυτό θα το κάνουν οι Έλληνες πολίτες.
Παρακολούθησε σχετικό βίντεο, κάνοντας κλικ !!!!!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής