Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Από τις Σκουριές μέχρι το Καστελλόριζο η Πατρίδα καταστρέφεται υπό το πρίσμα της «νομιμότητας». Στην Ελλάδα που γέννησε το Δίκαιο, νόμος είναι το δικαίωμα του Έθνους για επιβίωση και μόνον



«Νόμος» είναι το δίκαιο της ελεύθερης αγοράς. Με αυτόν τον μανδύα, επίορκοι πολιτικοί παρέδωσαν τα σπλάχνα της μάνας Γης στις αδηφάγες ορέξεις τοκογλύφων και κέντρων παγκόσμιου σκοταδισμού. Τι και αν οι υπουργοί που υπέγραψαν είναι τώρα υπόδικοι;

Όλο το κράτος υποκλίνεται στη νομιμότητα μίας καταστροφικής επένδυσης που λυμαίνεται τον Ελληνικό πλούτο καταστρέφοντας την απαράμιλλη Ελληνική φύση. Ένας τ. πρωθυπουργός εμπλεκόμενος σε πλήθος υποθέσεων, χρησιμοποίησε τον ναό της Δημοκρατίας για να σφίξει το χέρι ενός χρηματοδότη τρομοκρατών και να παραδώσει το Ελληνικό φως βορά στο σκοτάδι. 


«Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη». Με αυτό το τσιτάτο, νομιμοποιείται στον δολοφονημένο από ιδεοληψίες εγκέφαλο κάποιων, η συνέργεια τους στο έγκλημα. Ο αυτοαποκαλούμενος ΚΝίτης διευθυντής της επιχείρησης, παρέα με τους πραίτορες που αντί πινακίου φακής θα ρημάξουν τα πάντα για τους εισβολείς επικυρίαρχους. Το ότι δεκάδες χιλιάδες άλλοι «εργάτες»  θα χάσουν τις δουλειές τους, το ότι χιλιάδες παιδιά "εργατών" μαζί και τα δικά τους θα μεγαλώσουν σε ένα τοξικό, σεληνιακό τοπίο, δεν έχει καμία σημασία. 

«Νόμος»  είναι το δίκαιο του ισχυρού. Πολίτες φυλακίζονται, κοινωνίες παραβιάζονται γιατί τόλμησαν να υπηρετήσουν το αιώνιο Δικαιο που πηγάζει από το θρόισμα του Αρχαίου Άλσους, ήχος Λευτεριάς που μεγάλωσε γένη Ελλήνων Μαχητών. Κάτω από την σκιά αυτών των δέντρων, μεγάλωσε ο προπάππους που το αίμα του χυμένο από τους τσέτες, πότισε τις ρίζες του, για να μεγαλώσει η επόμενη Γέννα, που έχυσε το αίμα της για να διώξει τους Γερμανούς και να μεγαλώσει την καινούρια Γέννα ελεύθερη, με το ίδιο νανούρισμα. Το θρόισμα του Ιερού Άλσους που τώρα οι τσέτες και το ράιχ θέλουν να κατακαύσουν όπως ο πρόγονος τους, Αλάριχος.

Μα αυτό το δάσος είναι η ίδια η σάρκα του Έθνους. Αυτό το χρυσάφι είναι ποτισμένο με το αίμα των Αγίων προγόνων μας. Αυτά τα δέντρα άκουσαν τις κραυγές των μαρτύρων και το κλάμα των παιδιών τους. Όλοι οι νόμοι είναι κουρελόχαρτα εμπρός στο δίκιο των αιώνων. Το δίκαιο της επιβίωσης του Έθνους, του μόνου Εθνους στον πλανήτη που αγωνίστηκε για παγκόσμια δικαιοσύνη, για Αλήθεια, για Ανθρωπιά. 

Νόμος λοιπόν είναι η μάνα Θάλασσα του Αιγαίου που έδωσε πνοή στην Πατρίδα. Αυτή που σήμερα κατάντησε κέντρο δουλεμπόρων και τάφος παιδιών που τρέχουν για να γλιτώσουν από το σπαθί των σφαγέων που εσείς σφυρηλατείτε με το χρυσάφι των Ελλήνων προβαίνοντας σε μία Ύβρι άνευ προηγουμένου. Αμάρτημα που δεν μπορούν να το ξεπλύνουν τα εφήμερα δικαστήρια εφήμερων κλητήρων της εξουσίας.

Νόμος είναι η Κυρά της Ρω που στέκεται αγέρωχη Παλλάδα στην Μεγίστη, ως Μέγιστη μέσα στους αιώνες. 

Νόμος είναι οι ψυχές των Ικάρων, των αθανάτων παλληκαριών, των Ηρώων των Ιμίων που κατέστησαν μία «βραχονησίδα» ως μεταφυσικό και απαράβατο σύνορο. Τα μνήματα των επιφανών, δεν παραδίδονται από "νόμιμες" συνθήκες ανδρεικέλων. 

Σε αυτή την πατρίδα, μοναδικός νόμος είναι η κληρονομιά του ηρωϊσμού και της θυσίας για το δίκαιο και την αλήθεια. Αυτή η κληρονομιά είναι κλειδωμένη στα γονίδια της Πατρώας Γης και των παιδιών της. Δεν εκχωρείται, δεν ξεριζώνεται με διατάγματα και ντροπολογίες. 

Νόμος είναι το δίκαιο της Πατρίδας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής