Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η «Ομάδα Αλήθειας» Της Ν.Δ



Ο  Θ. Δραβίλλας θεωρείται «τεχνοκράτης»,  με προϋπηρεσία στην αγορά πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών ως στέλεχος επιχειρήσεων. Το 2005 διορίστηκε αντιπρόεδρος στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Ακολούθως, διορίστηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί υπουργίας Μιχάλη Λιάπη, μετά την περίφημη
«πτώση» του Χρήστου Ζαχόπουλου, όπου και παρέμεινε επί Α. Σαμαρά. Στη συνέχεια διορίστηκε αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΝΔ.

Τον Ιούλιο του 2012, ο Θ. Δραβίλλας διορίστηκε διοικητής της ΕΥΠ. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΔΗΜΑΡ εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους που τοποθετήθηκε κάποιος σε τόσο σημαντική θέση, με μόνο ουσιαστικό σχετικό προσόν την κομματική του εγγύτητα με τον πρωθυπουργό. Πέραν αυτού, ωστόσο, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το να έχει συνδεθεί -σε οποιονδήποτε βαθμό- ο διοικητής της ΕΥΠ με την ομάδα προπαγάνδας του κυβερνώντος κόμματος είναι πολύ επικίνδυνη υπόθεση.

Παρά το προπέτασμα καπνού περί «εθελοντών», η «Ομάδα Αλήθειας», υπό τον Γ. Μουρούτη και τον Δ. Πτωχό, διαθέτει εικοσαμελές αμειβόμενο προσωπικό, που παρακολουθεί τα πάντα – διαδίκτυο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, Τύπο.

Η στρατηγική τους είναι να διεκδικούν το ρόλο του θεματοφύλακα του έθνους εξ αντανακλάσεως, κατασκευάζοντας απέναντι τους φανταστικούς εχθρούς του πατρίδας, όπως αναρχικές ομάδες (αριστερές ή δεξιές), διεφθαρμένους εργαζόμενους  που λήστεψαν το κράτος !!!  ονομάζουν ανεύθυνες και λαϊκίστικες τις προτάσεις των άλλων κομμάτων  που θα οδηγήσουν στη καταστροφή κ.τ.λ.  Και όσο η κυβέρνηση εκχωρεί όλο και περισσότερα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στην τρόικα, θα εντείνονται τα φαινόμενα του αποπροσανατολισμού και της μαύρης προπαγάνδας.  Ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι ότι κάποια στιγμή θα τους πει «προδότες» η ίδια τους η παράταξη. Σήμερα άραγε πιστεύουν κάτι από αυτά.?

«Καλά ο Γ. Μουρούτης και η «Ομάδα Αλήθειας», ο Α. Σαμαράς τα πιστεύει αυτά;»

«Απολύτως» μας απάντησε. «Όλα βρίσκονται σε γνώση και υπό την απόλυτη έγκριση του αρχηγού. Όλη η κουβέντα περί κεντροδεξιάς δεν πρέπει να σας μπερδεύει. Ο Σαμαράς δεν αισθάνεται καθόλου άνετα με την κεντροδεξιά η τους φιλελεύθερους. Αντιθέτως, με όλους αυτούς (σ.σ: τον Γ. Μουρούτη και τους συν αυτώ) αισθάνεται απολύτως άνετα. Ο Σαμαράς έχει σκληρή δεξιά ιδεολογία, όπως και τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης».

Αυτό που επισημαίνουν, ωστόσο, είναι ότι ο Α. Σαμαράς είναι ένας πολιτικός που ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του επιβίωση. Γεγονός που σημαίνει πως, όσο και αν ο συναισθηματισμός του για όσους του στάθηκαν στα «πέτρινα του χρόνια» είναι μια πραγματικότητα, δεν αποκλείεται καθόλου κάποια στιγμή ο σημερινός ισχυρός περίγυρος του να εξαφανιστεί εν μία νυκτί.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής