Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τον σημερινό Ευρωβουλευτή και πρώην συνεργάτη του Κοσκωτά, Νίκο Σαλαβράκο, θα εκλέξει Γραμματέα το ΛΑΟΣ.?



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Makeleio.gr η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ., η οποία θα συνέλθει την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, θα «εκλέξει» Γραμματέα της τον σημερινό Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκο Σαλαβράκο.
Οι λόγοι της «επιλογής» αυτής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας είναι οι εξής:
1) Ο Νίκος Σαλαβράκος «εξελέγη» Ευρωβουλευτής τεθείς στη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. από τον Γ. Καρατζαφέρη στις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2009 χωρίς να έχει μέχρι τότε επιδείξει καμία κομματική δράση.

2) Ο Νίκος Σαλαβράκος είναι αδελφός της Χρύσας Σαλαβράκου, παλαιού κομματικού στελέχους της Ν.Δ. και στενής πολιτικής φίλης της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο γαμπρός του Νίκου Σαλαβράκου, Θεόδωρος Δαμιανός (σύζυγος της Χρ. Σαλαβράκου) διετέλεσε βουλευτής και υφυπουργός της Ν.Δ. επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη και αμφότεροι πολιτεύονται έκτοτε με τη Ν.Δ.
3) Ο Νίκος Σαλαβράκος διετέλεσε επί «βασιλείας» του μεγαλοαπατεώνα Γ. Κοσκωτά, νομικός σύμβουλος της Τραπέζης Κρήτης, ιδιοκτησίας Κοσκωτά, μηνύθηκε και παραπέμφθηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δικαστεί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος. Ο Ευρωβουλευτής Νίκος Σαλαβράκος κατάγεται από την Καλαμάτα, ιδιαιτέρα πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά. Ο Νίκος Σαλαβράκος απηλλάγη από την παραπομπή του στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων με βούλευμα του συμβουλίου εφετών την εποχή που ο συμπατριώτης του, γείτονας και παιδικός του φίλος ήταν υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
4) Ο Νίκος Σαλαβράκος μη έχοντας καμία σχέση με το κόμμα του ΛΑΟΣ, τους ανθρώπους του κόμματος και τον κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ, δεν είναι αντικειμενικά σε θέση να προσφέρει καμία ουσιαστική υπηρεσία για την ανόρθωση του διαλυμένου Καρατζαφερικού μορφώματος, διότι ο πολιτικός χρόνος μέχρι τις προσεχείς Ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 είναι ελάχιστος (7-8 μήνες).
5) Ο Νίκος Σαλαβράκος επιλέγεται από τον Γ. Καρατζαφέρη για την θέση του Γραμματέα της Κ.Ε. για τους πιο πάνω λόγους, δηλαδή για να μην κάνει απολύτως τίποτα και με τις νεοδημοκρατικές και Μεσσηνιακές καταβολές του να διευκολύνει την μεταπήδηση του εκπεσόντος Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ν.Δ.
Κυριακή κοντή γιορτή για να δούμε εαν το ρεπορταζ μας επαληθευτεί. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι η "μεταγραφή", έκλεισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής