Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μεθόδευσαν τη σύγκρουση με τους καθηγητές. Ποιά η απάντηση?





Εκτίμησαν λοιπόν ότι είναι απαραίτητη μια μετωπική σύγκρουση ιδικά μέσα στις  εξετάσεις  για να  πετύχουν, ελπίζουν, την καθοριστική  κυριαρχία τους επί της Ελληνικής κοινωνίας.
Τα αρρωστημένα μυαλά των διεφθαρμένων και υποταγμένων στις επιλογές ξένων κέντρων εξουσίας, μεθόδευσαν  και υλοποιούν το καταλυτικό κατά την άποψή τους κτύπημα  που  θα προσδιορίσει  τη σχέση μεταξύ εξουσιαστών από τη μια μεριά, και του ήδη εξαθλιωμένου Έλληνα πολίτη από την άλλη.

 Όπως ακριβώς  οι τρομοκράτες επιλέγουν  τον στόχο τους ανάλογα με το μήνυμα που θέλουν κάθε φορά να στείλουν  σε συγκεκριμένους παραλήπτες
Αφού σκόπιμα ανακαίνισαν τώρα τα μεγάλα προβλήματα των εκπαιδευτικών, ήταν σίγουροι για τη δυναμική  αντίδρασή τους μέσα στις εξετάσεις.  Είχαν έτοιμο το τρομοκρατικό τους κτύπημα,  και όλο το διεφθαρμένο σύστημα μαζί  επιτίθεται   στον δήθεν ανεύθυνο εκπαιδευτικό  που δεν σκέφτεται  τον κόπο και την αγωνία των νέων, και παράλληλα τον τρομοκρατούν με απόλυση τη ίδια στιγμή, αν απεργήσει.  Ελπίζουν στην χωρίς όρους υποταγή του, και είναι αυτό που θα καθορίσει και την άνευ όρων υποταγή ολόκληρης της Ελληνικής Κοινωνίας.
Το μήνυμα  βέβαια απευθύνεται  στον Ελληνικό λαό γενικότερα,  και έλαχε ο κλήρος στον εκπαιδευτικό να επιλέξει το περιεχόμενο του.
Οι επιλογές για αυτόν είναι δύο: α)  υποτάσσεται στους εκβιασμούς, απεμπολώντας δικαιώματα, αξιοπρέπεια, ελευθερία,……  και αποδέχεται να είναι το όχημα για να ολοκληρώσουν οι εξουσιαστές τα σχέδιά τους. β)  δημιουργεί τις προϋποθέσεις  να τρομοκρατηθεί ο Τρομοκράτης δίνοντας το δικαίωμα στο πολίτη να ελπίζει και να συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ανθρώπινη κοινωνία. 
Ελπίζω ότι θα  κάνει το χρέος του.

1 σχόλιο:

  1. Ότι ποιο ντροπιαστικό για τον κλάδο η απόφασή τους
    Η σχεδιασμένο επίταξη των εκπαιδευτικών ήταν το πετυχημένο τελικά από ότι φαίνεται τρομοκρατικό κτύπημα με το οποίο το διεφθαρμένο σύστημα καθόρισε και την άνευ όρων υποταγή του καθηγητή, (ότι ποιο ντροπιαστικό για τον κλάδο η απόφασή τους), αλλά και δρομολογεί τις εξελίξεις για την ολοκληρωτική υποδούλωση των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής