Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ιδιαίτερα επιτυχής μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή επίσκεψη του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην Κόρινθο και γενικότερα στην Κορινθία.

Σε εποχές που οι πολιτικοί μας αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις ή αν τις πραγματοποιήσουν συνήθως συνοδεύονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη που κρατάει ομπρέλες για τα γιαούρτια και τα αυγά , ο Πάνος Καμμένος περπάτησε με τους συνεργάτες του ολόκληρο το κέντρο της Κορίνθου χωρίς την παραμικρή αστυνομική δύναμη.


Και οι Κορίνθιοι -στην μεγάλη τους πλειοψηφία νέοι που έπιναν τον καφέ τους στις καφετέριες- τον υποδέχτηκαν με θετικό τρόπο και τον χαιρετούσαν χωρίς να φαίνεται ότι κάνουν “αγγαρεία” όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ευχήθηκαν να επιστρέψει στην Κόρινθο ως Πρωθυπουργός!

Ο Πάνος Καμμένος συνοδευόταν από την Βουλευτή του κόμματος Μίκα Ιατρίδη.

Πέρα από την γεμάτη ζωή Κόρινθο στο σημείο που βρίσκονται οι καφετέριες ,όπως παρατήρησε και ο ίδιος ο Πάνος Καμένος τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα στα υπόλοιπα σημεία της πόλης όπου έβλεπε εμπορικά καταστήματα χωρίς ούτε ένα πελάτη και ταυτόχρονα δεκάδες μαγαζιά κλειστά και ξενοίκιαστα!

Γι αυτό κι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Γεώργαρης, αφού του επεσήμανε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στο τέλος του ευχήθηκε κι αυτός να επιστρέψει στην Κόρινθο ως Πρωθυπουργός αλλά...να βρει τον εμπορικό κόσμο ζωντανό!!

Στην συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ απάντησε σε πάρα πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν την οικονομία, την τρόικα και τα μνημόνια ,την εξωτερική πολιτική αλλά και τις επόμενες Εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο διευθυντής της sfedona.gr τον ερώτησε για το τι σκοπεύουν να κάνουν οι ΑΝ.ΕΛ με τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Αν δηλαδή κατεβάσουν δικούς τους υποψηφίους ή κάνουν συνεργασίες με άλλα κόμματα.

Ο Πάνος Καμμένος τάχθηκε κατά της κομματικοποίησης των αυτοδιοικητικών εκλογών . Όπως είπε χαρακτηριστικά “δεν πρέπει η αυτοδιοίκηση να σέρνεται πίσω από τα κόμματα “.

Διαβεβαίωσε ότι τα ακούσουν την φωνή των τοπικών κοινωνιών και θα στηρίξουν τους καλύτερους υποψηφίους.

Όμως με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται επ ουδενί να στηρίξουν “μνημονιακούς δημάρχους “

Και όπως χαρακτηριστικά είπε “ δεν μπορεί οι ΑΝΕΛ να στηρίξουν έναν δήμαρχο που φιλοξενεί τον κ.Φούχτελ στην πόλη του, αναγνωρίζοντας τον ρόλο του ως επικυρίαρχου στην Ελληνική κοινωνία,κατά παράβαση του Συντάγματος και της Εθνικής αξιοπρέπειας και συγχρόνως να κάνει μπίζνες για τα σκουπίδια της πόλης του!”

Στο σημείο αυτό ο Πάνος Καμμένος έκανε την αποκάλυψη μιας σοβαρότατης πληροφορίας -που μένει να εξακριβώσει- ότι ο κ.Φούχτελ μαζί με τους Γερμανούς εργολάβους σκουπιδιών που επιβάλει η Τρόικα στην Ελλάδα , έκανε πάρτι στο σπίτι του , έχοντας καλεσμένους 15 δημάρχους από την Ελλάδα!

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο:
Ολόκληρη η Συνέντευξη, σχετικό βίντεο κλικ !!!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής