Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Popi For President



Τους ισοπέδωσε τους αχρησίμευτους, σύμφωνα με τις αναφορές στην μλογκόσφαιρα,   η Πόπη του Αλαφούζου στην εκπομπή της, υπογραμμίζοντας το επικοινωνιακό καφέ σαντάν που έχει στηθεί με πρόφαση το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, μια παράσταση που στήθηκε, μόνο για να κουκουλώσει προσωρινά την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει αυτή η κοινωνία.

Η Πόπη επιτέθηκε στον εκπρόσωπο της πολιτικής παράταξης
«Δεν ΗΜασταν ΑΡιστεροι, (σας τη σκάσαμε)» (Δ.ΗΜ.ΑΡ.)  απαιτώντας να απαντήσει on camera στο λαό της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, εάν θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία ο χορός του Ζαλόγγου, το Κρυφό Σχολειό, κι αν τέλος πάντων από την προκυμαία της Σμύρνης -ήθελε τη γνώμη του οπωσδήποτε- πηδούσαν οι άνθρωποι στην θάλασσα επειδή τους βίαζαν κι έκοβαν τα κεφάλια τους οι άτακτοι Τσέτες ή λόγω του συνωστισμού στην αποβάθρα. Κι αυτός ο ίδιος, δεν ήξερε πια τι να πιστέψει, αφού δεν ήταν καν στην αποβάθρα...Η αμήχανη απάντηση του εκπροσώπου της Δ.ΗΜ.ΑΡ έκανε την Πόπη έξω φρενών, αφού ο καημένος, εκτός  κειμένου, αναγκάστηκε να πετάξει την πρώτη μπαρούφα που του ήρθε στο μυαλό,  λέγοντας ότι “διαφωνεί με την έννοια της εθνικής ιδεολογίας  (sic)”.

Σαν να μην έφτανε η μπούρδα του ενός, αμέσως πετάχτηκε κι ο άλλος προπέτης, αυτός ο ανεπάγγελτος  πολιτικός γόνος, με βάθος σκέψης καλλιεργημένης στις μπουζουκερί της Γλυφάδας και τα καφενεία της Πλατείας Κολωνακίου, ο οποίος εξήγησε με το περισπούδαστο ύφος που αρμόζει στην πολιτική του κληρονομιά, ότι  “Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ Δεξιάς κι Αριστεράς! Στην Εθνική προσέγγιση!”

Το αποτέλεσμα ήταν, η Πόπη, αντί για να σκάσει στα γέλια με τους δύο κλόουν της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, αντίθετα "τα πήρε στο κρανίο", που λέμε, ίσως οι μέρες αυτές να είναι από εκείνες τις δύσκολες μέρες για την Πόπη, όπως συμβαίνει σε κάθε γυναίκα στην παραγωγική της ηλικία...

Με ύφος Μπουμπουλίνας, η αγέρωχη Πόπη, αποφάσισε να τους αποστομώσει λέγοντας:

“Όταν είναι να κόψετε μισθούς και συντάξεις, Δεξιά και Αριστερά είστε μια χαρά ενωμένοι!!!”

Εύγε Πόπη, μας έκανες να νοιώσουμε ένα εθνικό ρίγος, κρίμα που δεν βρήκα πουθενά τα πλάνα με τις μούρες αυτών των δύο αχρησίμευτων, όταν τους ισοπέδωνες. Ελπίζω να τα ανεβάσει ο σκηνοθέτης σου Πόπη μου, στο web TV. Δεν ξέρω αν από αυτό το μικρόφωνο που φοράς Πόπη μου στο αυτί, όταν κάνεις τις εκπομπές σου, άκουγες ετούτη τη φορά ουρλιαχτά πόνου, χυδαίες βρισιές ή χειροκροτήματα επιδοκιμασίας... Όλα να τα περιμένει κανείς από τον καναλάρχη σου, έτσι δεν είναι?!

Αλλά όπως παρατηρούσα χθες για το ίδιο θέμα   «σε αυτόν τον νοσηρό κόσμο της παραπληροφόρησης, τείνει στα μέγιστα η γελοιότητα πολιτικών όντων όπως αυτή η καρακάξα της Δ.ΗΜ.ΑΡ.  που παίζει το δικό της το βιολί για να παίρνουν φωτιά τα social media και από δίπλα να ακολουθούν και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης! 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής