Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η Ντόρα της... «αμφισβήτησης»



Η επιστροφή της πρώην υπουργού που ειρωνεύεται, επιτίθεται και αμφισβητεί το success story της κυβέρνησης.

Τυχαία;
Οι πιο καχύποπτοι επιμένουν ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν εμφανίστηκε τώρα τυχαία. Το γεγονός ότι ο Αντ. Σαμαράς βρίσκεται στη χειρότερη φάση του – με πολλούς βουλευτές της Ν.Δ. να τον αμφισβητούν και τους πολίτες να δυσπιστούν για τις προθέσεις του – έχει ανοίξει ήδη τη συζήτηση για την επόμενη μέρα στην κυβέρνηση και τη Ν.Δ.

Οι ίδιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι με τις κινήσεις που κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίζεται ως μία εναλλακτική λύση απέναντι στους δανειστές μας λόγω του παρελθόντος της αλλά και πιο πειστική απέναντι στους πολίτες που την παρακολουθούν να τους συμπαραστέκεται. «Ο μέσος νοικοκύρης έχει εξαντληθεί πλήρως» είπε πριν από λίγο και καιρό και πρόσθεσε: «Ο νοικοκύρης δεν εμπιστεύεται το κράτος».
Ερμηνεύουν δε την επίθεση εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα και του Γιώργου Μαυραγάνη ως μία κίνηση υποτίμησης των ανθρώπων που εμπιστεύεται ο Αντ. Σαμαράς ενώ αμφισβήτησε και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών της κυβέρνησης, ιδιαίτερα στα οικονομικά και φορολογικά, λέγοντας: «Δεν είμαστε καλοί γιατί, όταν φτάνουμε 3,5 χρόνια μετά και δεν έχουμε κάνει τίποτα, βεβαίως δεν είμαστε καλοί. Δεν έχει νόημα να γεμίσουν οι φυλακές κόσμο. Πρέπει να δώσουν τα χρήματα οι οφειλέτες. Πρέπει να μειωθούν οι εισφορές για να πληρώσει ο κόσμος».
Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι η Ντόρα βλέπει πιο μακριά, δηλαδή... έως τις Βρυξέλλες. Ισχυρίζονται ότι αυτό που θα την ενδιέφερε τη συγκεκριμένη στιγμή είναι η θέση της επιτρόπου ή κάποιο άλλο ευρωπαϊκό αξίωμα αφού αντιλαμβάνεται ότι το κόμμα της έχει υποστεί μεγάλη ζημιά και γι’ αυτό πολύ δύσκολα θα επιβιώσει.
Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι όλα αυτά τα λέει η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να λειτουργήσουν ως αντιστάθμισμα στις απολύσεις που κάνει ο αδελφός της και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπονοούν, δηλαδή, ότι στοχοποιεί το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να μην εισπράττει την μήνιν των πολιτών μόνο ο Κυριάκος αλλά και οι εκλεκτοί του Μεγάρου Μαξίμου και άρα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.


Να επιβάλλει παράλληλα υποψήφιο του Δήμου Αθηναίων τον υιό Μπακογιάννη…… 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής