Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον (άνεργο) Στέλιο Σταυρίδη! – Κανένας μόνος του στην κρίση



Σύμφωνα  με τις πιο έγκυρες πηγές, ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας με μια κίνηση που προδίδει κυνισμό και απανθρωπιά, «απέπεμψε από τα καθήκοντά του» τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη. Αφορμή το ότι ο τελευταίος δέχθηκε να μεταβεί αεροπορικώς στην Κεφαλονιά  (όπου διατηρεί εξοχική κατοικία), με το ιδιωτικό αεροπλάνο ενός εκ των αγοραστών του ΟΠΑΠ (Δημ. Μελισσανίδης), λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την πώληση του 33% του οργανισμού.


Ο πρώην επιχειρηματίας («και καλός μάλιστα», σύμφωνα με τις προαναφερόμενες πηγές) που παράτησε τις επιχειρήσεις του για βοηθήσει την κυβέρνηση να βγάλει την πατρίδα από την κρίση, φερόμενος με «απίθανη και απύθμενη αφέλεια» (σύμφωνα πάντα με τις προαναφερόμενες πηγές) εισπράττει την αχαριστία της πατρίδας μέσω του υπουργού Οικονομικών, που εκτός των άλλων, έρχεται κόντρα και στο μότο του πρωθυπουργού Σαμαρά «όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε (και θα βγούμε) απ’ την κρίση».

Ο Στέλιος Σταυρίδης έχασε τη δουλειά του τη στιγμή που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να δεχτεί την βοήθεια του φίλου  Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια στιγμή που την είχε ανάγκη. Ο Δημ. Μελισσανίδης δεν έκανε τίποτ’ άλλο από το να εκφράσει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του στον συνάνθρωπο που βρέθηκε ξαφνικά σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλωστε το λέει κι ο λαός: στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι φίλοι.

Γιατί σας ενόχλησε κύριε Στουρνάρα το ιδωτικό αεροπλάνο; Τί θέλατε δηλαδή κύριοι της κυβέρνησης; Να πάει στην Κεφαλονιά ο άνθρωπος με λεωφορείο;....



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής