Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βύρων ανησυχεί για την αγαμία και το πλεόνασμα!



«Εγώ μέσα μου έχω πλεόνασμα απελπισίας» δήλωσε σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας αμφισβητώντας απόλυτα τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό περί πρωτογενούς πλεονάσματος!«Δεν μπορεί το υπουργείο οικονομικών να μας κοροϊδεύει για τα πλεονάσματα» είπε με απόλυτη σαφήνεια προς του κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ενώ η επίθεσή του προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν σταμάτησε εκεί! 

Στο πρόσωπό του βρήκαν αιφνίδιο προστάτη οι άγαμες θυγατέρες, αφού ο κ. Πολύδωρας κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ο κ. Πολύδωρας χαρακτηρίζει, άκριτο, παράλογο και τιμωρητικό τον τρόπο υπολογισμού και ελέγχου των εισοδημάτων των αγάμων θυγατέρων από άλλες πηγές.
Ο κ. Πολύδωρας στην ερώτησή του υπενθυμίζει ότι στις 18-04-2013 είχε υποβάλει ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας να πληροφορηθεί σχετικά με τους λόγους περικοπής των συντάξεων των αγάμων θυγατέρων.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρει:
"Η απάντηση που έλαβα ήταν απλώς μία επανάληψη του ήδη γνωστού και αμφισβητουμένης συνταγματικότητας νόμου που αφορά την περικοπή των συντάξεων, καθώς και μια γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σύμφωνα με την οποία όχι μόνο δεν κρίνεται αντισυνταγματικός ο νόμος, αλλά τουναντίον προτείνεται και η πλήρης κατάργηση των εν λόγω συντάξεων!"
Ο κ. Πολύδωρας καταλήγοντας  χαρακτηρίζει δίκαιο των αγώνα των αγάμων  θυγατέρων τις οποίες χαρακτηρίζει απάνθρωπα  τιμωρούμενες από το ελληνικό κράτος και  ζητά εκ νέου εξηγήσεις για την περικοπή των συντάξεων.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής