Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Το «δεν ηθικολογώ πλέον, τους ρίχνω στη μάπα αυτό που οι ίδιοι είναι» στην πράξη



Πήγα στα ΕΛΤΑ να στείλω κάτι γράμματα. Δύο υπάλληλοι (μόνο) εξυπηρετούσαν. Κανονικά στο ένα γκισέ λειτουργεί το ταμιευτήριο και στα άλλα όλες οι άλλες «υπηρεσίες». Εκτός από γράμματα, συστημένα (δουλειά ταχυδρομείου), μέχρι χθες είχαν και την αρμοδιότητα να εξοφλούν λογαριασμούς, συναλλαγές (δουλειά τράπεζας), πλέον τους έχουν πασάρει και τα φορολογικά!!!

Μία είναι η ουρά, ήμασταν κάμποσοι, η μόνη που είχα δουλειά ταχυδρομείου ήμουν εγώ. Η σειρά μου παραγκωνίστηκε γιατί στο γκισέ που παίρνουν γράμματα καθυστερούσε με φορολογικά και η άλλη δεν ασχολείται με γράμματα, μόνο με ταμιευτηρίου δουλειά, και αρχίζω:


Και οι δυο σας με λεφτά ασχολείστε, καμιά σας δεν παίρνει γράμματα; Στο ταμιευτήριο μπήκα ή σε τράπεζα; Χαμογέλασε η υπάλληλος, χαμόγελο του στυλ «αμ είδες τι τραβάμε, πες τα». (Συνέχεια) Και δεν φτάνει που σας έκαναν τράπεζες σας πάσαραν  τώρα και τα φορολογικά, κάνετε και την δουλειά του υπουργείου (σταθερό το χαμόγελο η δημόσια) και σας έχουν αφήσει και δύο να βγάλετε δουλειά δέκα ανθρώπων (σταθερά χαμόγελο) για να τραβάμε όλο το λούκι εμείς οι πολίτες (από δω άρχισε να της κόβεται) και να μας λέτε κιόλας «δεν φταίμε εμείς, άλλοι μας δίνουν εντολές». Δεν υπάρχει κανείς ποτέ που φταίει, για να μην βρίσκουμε δίκιο ποτέ εμείς οι πολίτες και να την πληρώνουμε πάντα και μόνο εμείς. Αν δεν φταις εσύ κοπελιά γιατί δεν διαμαρτύρεσαι σ’ αυτόν που σου έδωσε την εντολή για να μην τ’ ακούς άδικα εσύ από εμάς; Αλλά ποιος να διαμαρτυρηθεί; Όλοι σας με την ουρά στα σκέλια υπακούτε, γιατί περιμένετε (για την ακρίβεια έχετε την απαίτηση) κάποιος από εμάς να τους ρίξει την βόμβα για να σωθείτε και εσείς. Αμ δεν θα γίνει έτσι κυρίες μου. Έναν έναν θα σας ξηλώσουν, δεν θα υπάρχει δημόσιο αύριο. Τότε να σας δω, να λέτε «τι μαλάκας ήμουν που όταν ήμουν έσω* δεν αντιτάχθηκα».

Δεν είναι μόνο ότι δεν έβγαλε άχνα μού κόλλησε και τα γραμματόσημα η ίδια!!! Η δημόσια υπάλληλος που μέχρι χθες διέταζε τον πολίτη (κάνω ό,τι γουστάρω, τσιφλίκι μου είναι) κόλλησε μόνη της τα γραμματόσημα στα γράμματα!!

*Αν πεις σε έναν δ.υ. ότι το σωστό είναι να παραιτηθεί, κι όχι να βοηθάει τους προδότες υπακούοντας τις εντολές των, ξέρεις τι θα σου απαντήσει; «Λάθος είναι η παραίτηση, σωστό είναι να μείνεις και να τους πολεμάς εκ των έσω». Κι έχω σε όλους σας να πω: ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ!!!!!!

Οι ΜΟΝΟΙ που δεν πολεμάνε την παράνομη χουντική κυβέρνηση σήμερα είστε εσείς κύριοι/ες, οι έσω.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής