Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

το ΟΧΙ της απελπισίας…



Ήρωας δε γίνεται ποτέ ένας νουνεχής άνθρωπος που μετράει τα υπέρ και τα κατά, ή τούρθε κάποιου έτσι στα καλά καθούμενα να γίνει ήρωας.

Οι συνθήκες είναι εκείνες που καθορίζουν το πότε θα γίνει ήρωας ή αυτόχειρας.

Κύρια αιτία του ηρωισμού είναι το αδιέξοδο, η μαύρη απελπισία !

Ρισκάρει και γίνεται ήρωας, μόνο όταν κάποιος τον καταπιέζει τόσο πολύ που στο τέλος λέει: δεν πάει άλλο πρέπει να αντιδράσω επιτέλους, γιατί δεν έχω πια τίποτα να χάσω .


Και ο Ελληνικός λαός δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει. Τάχασε όλα ! ! !

Έχασε  τη δουλειά και το εισόδημα του που του επέτρεπε να ζει αξιοπρεπώς.

Άρχισαν οι κατασχέσεις και χάνει το σπίτι του γιατί δεν μπορεί ν’ αντεπεξέλθει στις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που συνεχώς του επιβάλλει το ανάλγητο κράτος.

Έχασε τις οικονομίες μιας ζωής που είχε στις τράπεζες για ώρα ανάγκης.

Γίναμε ενοικιαστές στο σπίτι μας, καταντήσαμε πολίτες μόνο με υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα.

Κοντεύουνε τα δύο εκατομμύρια οι άνεργοι. Οι Τροϊκανοί ζητάνε κι’ άλλες απολύσεις και κανένας πολιτικός μας δεν τους ρώτησε που θα πάει ρε κύριοι το πράμα;

Θα φορολογήσουνε ακόμα και το βασιλικό στη γλάστρα και ο Άδωνης θα λέει πως το μνημόνιο είναι το καλλίτερο κείμενο που έχει γραφεί τα τελευταία χρόνια και πως βοηθάει στην ανάπτυξη της χώρας.

Έχει παρακρούσεις ο άνθρωπος και θα τον αποτρελάνουν οι φυλλάδες που εκθειάζουν την υπέροχη δουλειά που κάνει στο υπουργείο του, στέλνοντας τους ασθενείς από το δημόσιο νοσοκομείο στο ιδιωτικό, για να μην επιβαρυνθεί το κράτος αλλά ο δυστυχής πολίτης, για να οικονομήσουν τελικά οι επιχειρηματίες των ιδιωτικών νοσοκομείων.

Έχει αφαιρεθεί πλέον από τον Έλληνα πολίτη κάθε ελπίδα για το μέλλον, γιατί για ολόκληρες δεκαετίες ενώ του υπόσχονταν καλλίτερες μέρες από τις προηγούμενες, τον εξαπάτησαν, τον κορόιδεψαν ασύστολα και τον έφεραν στην κατάντια του σήμερα.

Έτσι παράτησε όλους αυτούς που αποδείχτηκαν απατεώνες και στράφηκε σε δύο κόμματα που τα ποσοστά τους δεν ξεπερνούσαν το 1,5 – 3,0%, τη Χρυσή Αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν τρελάθηκε ο κόσμος που ανέβασε τα ποσοστά τους, η απελπισία τα ανέβασε.

Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε τα εθνικά θέματα, γιατί ο Έλληνας αγαπάει την πατρίδα του την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τα οποία θεωρεί ύψιστα αγαθά και έχει δώσει γι’ αυτά αντάλλαγμα τη ζωή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι με τα αριστερά του συνθήματα περί ισότητας και πως για όλα τα φοβερά που συμβαίνουν στον πλανήτη υπεύθυνος είναι ο κακός καπιταλισμός, ας μας πει που στο διάολο σε ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχει καπιταλισμός;  

Παρ’ όλα αυτά στον κόσμο της ουτοπίας και του διεθνισμού που θέλει να μας μπάσει, για τα εθνικά θέματα που πονάνε τον Έλληνα δεν βγάζει κουβέντα.

Έχει αφήσει ασύδοτες τις συνιστώσες του να αλωνίζουν και να αποκαλούν τους λαθρομετανάστες “αδέρφια μας”, σα να λέει στο “λαθρέμπορο της ελπίδας” στείλε και άλλες καραβιές κι’ ας πνίγονται οι μισοί στο Αιγαίο, τους σκοπιανούς ξαδέρφια τους και τους μεμέτηδες καλούς γείτονες που στέλνουν αβέρτα λαθραίους μουσουλμάνους για να επέλθει η αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας. Για όλα αυτά μιλιά !

ΟΧΙ στο φασισμό της κυβέρνησης που υπέκυψε στις μ……ς του Γιωργάκη, του Βενιζέλου, του  Παπακωνσταντίνου και του Αντωνάκη που τους καλύπτει. Να τους χώσουν στην ψειρού τους προδότες επιτέλους.

ΟΧΙ στα ανθελληνικά κόμματα που προσπαθούν να μας εξαπατήσουν και πάλι.

ΝΑΙ στα ΝΕΑ κόμματα από Έλληνες πολιτικούς που θα νοιάζονται για την Ελλάδα και  για τους Έλληνες ρε γαμώτο!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής