Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κοιτώντας αποσβολωμένοι το τέλος της πορείας μας στην παγκόσμια ιστορία των εθνών ...



Ας το πάρουμε απόφαση. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο Κράτος είμαστε που θα εξαφανιστεί από τη γη. Έφτασε απλώς η ώρα της διάλυσης του δικού μας Έθνους, ήρθε "η δικιά μας η σειρά " που λένε.

Ιστορικά αποδεικνύεται πως κάθε λαός που διαβρώνεται και εκφυλίζεται, κάποια στιγμή σκλαβώνεται σε άλλους λαούς και στο τέλος συνήθως εξαφανίζεται από προσώπου γης. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και τώρα με εμάς.

Όπως φαίνεται από την καθημερινότητα μας και την βίωσή μας, από τη στιγμή που σαν άνθρωποι και σαν πολίτες, μετά από τόσα που έχουμε τραβήξει και τραβάμε, παραμένουμε αναίσθητοι και αδιόρθωτοι και δεν κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες να νικήσουμε και να απεκδυθούμε τον παλιό (κακό) εαυτό μας, να τον ανακαινίσουμε και να γίνουμε «νέοι άνθρωποι», υγιείς προσωπικότητες και τίμιοι πολίτες, προφανώς δεν υπάρχει «γυρισμός» για τους Έλληνες.
Η σαπίλα έχει προχωρήσει πάρα πολύ, τόσο μέσα στον καθένα μας προσωπικά όσο και στην Ελληνική κοινωνία γενικότερα. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να μην επιδέχεται πλέον θεραπεία και αυτό είναι γεγονός που μας το επιβεβαιώνουν οι σταθερά «δραματικά κατηφορικές» Ελληνικές πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις.
Ας το πάρουμε οριστικά απόφαση, για να ηρεμήσουμε και να μην αρρωστήσουμε ψυχικά όλοι όσοι αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας, ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων, μας συμπαρασύρει όλους μας στο τέλος της ενδόξου ιστορίας 3500 ετών του Ελληνικού γένους.
Με αυτή τη σκέψη ηρέμησα και απαλλάχτηκα από τα φοβερά ψυχικά βάσανα που υπέφερα τα τελευταία χρόνια βλέποντας την αναλγησία των συμπατριωτών μου και αποδέχτηκα την ωμή και πικρή αλήθεια για το τέλος της πορείας μας στην παγκόσμια ιστορία των εθνών.
Τελικά αποφάσισα ότι «ο σώζων εαυτόν σωθείτω» και αυτό εφαρμόζω στην ζωή τη δική μου και της οικογενείας μου από δω και πέρα.


Ας έχει ο καθένας μας το τέλος που του αξίζει.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής