Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΟΥΜΠΑ

Τον θυμάστε τον μισερό, τον πολυκρεατοελιά Σημίτη, με τους Μαντέληδες, τους Τσουκάτους και τους λοιπούς πολυεισπράκτορες (που βεβαίως ανήκαν σ΄ αυτόν και όχι στον Τσοχατζόπουλο!!!)…. 

Αυτόν που διαφήμιζαν ως τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, τα εργολαβικά ΜΜΕ και ξεσκίζονταν να τον διατηρήσουν στη σάπια εξουσία του…. Ξεχνιούνται ??? ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ…. Είναι καταγεγραμμένα σε κατάμαυρη Σημίτικη βίβλο…. 
Παροιμιώδης διαφθορά ….εν έτει 1998 ….ο Σημίτης αναβαθμίζει και ξεπερνάει τα όρια του Αντρέα (στα δωράκια-είπαμε) και γενικεύει το μιζάρισμα! Οι συνδικαλιστές εκσυγχρονίζονται ….όλοι ….κεντρώοι, αριστεροί και δεξοί ….μπαίνουν κάτω από...
την ομπρέλα της κλεπτο-ληστρικής πανσυνδικαλιστικής συμμορίας ….και το πλιάτσικο αρχίζει. Χωρίς την δική τους ανοχή και μερικές φορές συνεργασία ….η ληστεία του δημόσιου κορβανά δεν θα «περπάταγε» ….δεν θα υπήρχε ούτε στα ανώτερα κλιμάκια της «Τσοχατζοπουλειάδας» ή της Φιλιππιδειάδας» -και όχι μόνον- του διεφθαρμένου Σημίτικου γκουβέρνου. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!… ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ….ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ «Τ” ΑΠΙΔΙΑ» ΤΟΥΣ!  
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ] 
Διαβάστε το άρθρο ….έχει ενδιαφέρον! «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 8.7.1998 

Άρθρο του Στάμου Ζούλα «….Μήπως, ο διεφθαρμένος αστυνομικός -που αναφέρει το δημοσίευμα- με την Πόρσε ή την πολυτελέστατη βίλα, θα μπορούσε να είναι και εφοριακός και δημοσιογράφος, κ.ο.κ.» «….Ότι η εμφάνιση ενός μισθοσυντήρητου υπαλλήλου με «συνήθειες» πολυεκατομμυριούχου δεν επισύρει, πλέον, υποψίες, αλλά αντιθέτως, ίσως, να προκαλεί και θαυμασμό ως πρότυπο καπατσοσύνης και επαγγελματικής επιτυχίας. Ότι, τέλος, όλοι εμείς οι τρίτοι που πληροφορούμεθα ή διαπιστώνουμε ανάλογα φαινόμενα, τα αντιμετωπίζουμε ως συνήθη, χωρίς, φυσικά, να μας εκπλήττουν ή να μας αγανακτούν. Mε άλλους λόγους όλα αυτά σημαίνουν ότι η επιμονή των εκάστοτε αρμοδίων να εντοπίζουν τη διαφθορά σε «ελάχιστες περιπτώσεις» και «μεμονωμένα κρούσματα», όχι μόνον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά παραπέμπει, πλέον, στην παροιμία «ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»...» 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής