Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος: «Θα δούμε» για τις διαγραφές βουλευτών

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου. 
Ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του πριν την έναρξη της συνεδρίασης δήλωσε δικαιωμένος από τις δικαστικές εξελίξεις στο ΤΤ και στο θέμα Παπακωνσταντίνου, είπε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα «όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν γροθιά», ενώ έκανε επίθεση σε «διεφθαρμένους τραπεζίτες» που «δίνουν δάνεια σε εκδότες και εργολάβους».
Τέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών στο κόμμα του.
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την απόφαση του Αρείου Πάγου για μη παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης Παπανδρέου δικαιώνονται απόλυτα. Την ίδια στιγμή διεφθαρμένοι τραπεζίτες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια χωρίς κάλυψη σε εκδότες οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση, σε εργολάβους όπως ο κ. Μπόμπολας και ο κ. Ψυχάρης, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, νομίζουν χωρίς συνέπειες. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως μετά το τέλος της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πρέπει να ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα» είπε ο κ.Καμμένος.
Σε ερώτηση σχετική με διαγραφές βουλευτών, ο κ.Καμμένος απάντησε «θα δούμε». Να σημειωθεί ότι από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο επίσης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς. Επίσης απουσιάζει ο βουλευτής Αχαΐας Γ. Νταβρής, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ανέφερε ότι "θα τα πούμε από αύριο".



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής