Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

-Στο μπλόκο Κουλούρας ο Καμμένος. -Αιχμες Οικονομάκου κατά Χρυσοχοϊδη (ΦΩΤΟ)...

«Η Ελλάδα θα αντισταθεί στα μπλόκα, θα αντισταθεί στις πόλεις, θα αντισταθεί στην περιφέρεια, απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να μην παράγει αγροτικά προϊόντα η χώρα και να μετατραπούν οι Έλληνες σε υπαλλήλους των 250 ευρώ και συνταξιούχους των 200 ευρώ», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο οποίος σταμάτησε στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, καθ' οδόν προς την Κατερίνη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του κόμματος. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι πέρισυ απο το ίδιο μπλόκο είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να δοθεί αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες και αντί γι αυτό «βλέπουμε αυτή τη στιγμή να γίνεται φορολογική επιδρομή στους 
Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε όλους τους βουλευτές να «εγκαταλείψουν την τρόικα και τους εντολοδόχους της τρόικας που είναι οι κυβερνώντες» και να υπογράψουν μαζί την πρόταση νόμου, για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, «επαναφορά της Αγροτικής Τράπεζας για χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής» και «τερματισμό της φορομπηχτικής πολιτικής».
«Είμαστε δίπλα τους και θα είμαστε δίπλα τους σε όλες τις κινητοποιήσεις», δήλωσε ο κ. Καμμένος. Τον Πάνο Καμμένο συνόδευαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κ. Γιοβανόπουλος, Ν. Μαριάς, Ρ. Μακρή και Στ. Ξουλίδου.
Ενταση στα διόδια
Ανοιγοκλείνει η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία. Η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παράδρομο της εθνικής.
Νωρίτερα, σημειώθηκε ένταση μετά από επέμβαση της Αστυνομίας κατά διαδηλωτών, οι οποίοι επέτρεπαν την ελεύθερη, δίχως αντίτιμο, διέλευση των οχημάτων στα διόδια Αφιδνών. 
«Σήμερα δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Παλεύουμε για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα με οκτώ διόδια», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, κατηγορώντας για εμπαιγμό τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχ.Χρυσοχοΐδη. Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε λίγο νωρίτερα από τις 11 το πρωί, παρουσία και των δημάρχων Κηφισιάς και Διονύσου, στον παράδρομο της Εθνικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον κεντρικό άξονα της εθνικής οδού, δίχως ωστόσο προβλήματα για την κυκλοφορία των οχημάτων.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής