Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Με γραβάτες και γλυπτά, να “σώσουμε” τη Δεξιά!

Έρχονται οι Δημοτικές εκλογές και άρχισε το κομματικό τρέξιμο απ’ όλους. Μετά το γενικό σώσιμο που έχουμε ως χώρα, τώρα θα γίνει από γειτονιά σε γειτονιά και από σπίτι σε σπίτι. Θα μας επισκέπτονται αυτοί που μας αγαπούν και θα ρωτούν με περίσσιο ενδιαφέρον για  τα προβλήματα μας. Δεν θέλω να τους κουράσουμε και πολύ, γι’ αυτό μόνο τα άκρως απαραίτητα να τους λέτε.
Εκεί στη Συγγρού βλέπουν ότι ο  Άρης μας, πέρα από τις φυτευτά κομματικές ψήφους, δεν θα πάρει τίποτα περισσότερο. Τι να κάνει και ο Αντωνάκης, είδε και αποείδε και με εντολή του θα βάλει την Άννα-Μισέλ να βοηθήσει την κατάσταση.

Μαζί τα δυο τους θα παλέψουν ώστε ο μεγάλος Δήμος των Αθηνών, να... 
έλθει στα “χέρια” της “ευλογημένης” πια δεξιάς.
Δύσκολα τα πράγματα… ο Αρούλης δεν είναι ο τύπος που του αρέσει να μιλάει με το λαό. Θα του πήγαινε πιο πολύ να ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Βιέννη, στη Λωζάνη, σε πιο ιν πόλεις βρε παιδί μου, όχι εδώ, όχι στη φτώχια και τη μιζέρια της Αθήνας. Είναι ένας ντελικάτος Μπον Βιβέρ με ανεπτυγμένο το σαβουαρ βιβρ, ένας κοσμοπολίτης και φυσικά πολύ λάρτζ, με τα δικά μας χρήματα.
Όταν ήταν στο Υπουργείο Τουρισμού το 2007-2009 (δεν έκανε και τίποτα ως Υπουργός), άφησε ένα χρέος κοντά στα 70.000€ για γραβάτες (κάπου τις μοίραζε, πολύ λάρτζ…). Βρε Άρη μου, 70.000€ ;
Ούτε ένα σύνθημα καινούργιο δεν μπορείς να βρεις «Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει, μπορεί να γυρίσει σελίδα». Εντάξει Άρη, μας έπεισες.
Μια και θες να έχεις την ευθύνη μια μεγάλης πόλης (τρομάρα σου), να θυμίσω και κάτι άλλο από το χθες σου που δείχνει ότι γενικά είσαι κάπου αλλού.

Άσε μας βρε Άρη, άντε να κάνεις ένα Spa να χαλαρώσεις. Άμα δε γνωρίζεις βρε καραμήτρο ότι η χώρα σου πάει για φούντο και είσαι και υπουργός, έστο καλύτερα. Έχεις σκεφτεί ότι θα πρέπει να γυρνάς τώρα στις Λαϊκές και τις καφετέριες… Άσε που θα πρέπει να πέσεις επίπεδο και να βάλεις κάνα πουλοβεράκι, με γραβάτα, θα πρέπει να είναι λίγες οι εμφανίσεις. Πρέπει να δείχνεις πιο λαϊκός… άσε σου λέω, πολύ μπας κλας κατάσταση.
Η Άννα Μισέλ για την ώρα δεν “πετάει” πολλές μπηχτές για τον άλλο δεξιό υποψήφιο, είναι νωρίς ακόμα, αργότερα θα πέσει το γέλιο…
Όσο αφορά τον κο Κακλαμάνη, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ήταν και παλιά Δήμαρχος και ο κόσμος αποφάσισε να μην είναι πια, τι θέλει πάλι τώρα… Μάλλον να αφανίσει και άλλο μικρό ή μεγάλο πάρκο με δέντρα, όπως είχε κάνει και πριν για να γίνει παρκινγκ. Όταν τελειώνουν τα πολλά συνθήματα που είχαν μάθει να μας παραμυθιάζουν τόσα χρόνια, ψάχνουν να βρουν ότι να ‘ναι. Τώρα θυμήθηκε ο Νικήτας να παλέψουν όλοι για τα γλυπτά του Παρθενώνα.
Θα ακούσουν στο Βρετανικό Μουσείο ότι τα θέλει ο Νικήτας και θα τρέξουν να αγοράσουν πάνες. Κοίτα να δεις τι έχει γίνει τώρα, ένας κλέφτης λόρδος Έλγιν μαζί με τα μάρμαρα του Παρθενώνα, “έδωσαν” το δικαίωμα στον κο Κακλαμάνη να έχει προεκλογικό στόχο. Αν θες τη γνώμη μου, βάλε και τον Κλούνεϊ στο ψηφοδέλτιο, ξέρω τι σου λέω…
Αυτά τα ολίγα με τους Δεξιούς υποψήφιους Δημάρχους για το Δήμο της Αθήνας, οι υπόλοιποι εν καιρώ.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής