Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

Μερίδιο από την επιτυχία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζει ότι δικαιούται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου... 
Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος οφείλεται, κατά κύριο λόγο... στην είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, γεγονός για το οποίο ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου αφού αυτός την κανόνισε τη δουλειά.  

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όντας άθεος, διαφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά ότι ο Θεός και η Παναγιά βοήθησαν ώστε να εξοικονομήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα αφού, όπως υποστηρίζει, αν δεν ήταν ο ίδιος στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, όσο και αν χτυπιόταν ο... Θεός και η Παναγιά, μνημόνιο δεν βλέπαμε. 
Άλλωστε, όπως υπενθυμίζει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο σε αντίθεση με τον ίδιο που το ψήφισε με χέρια και με πόδια όταν όλος ο κόσμος τον μούντζωνε με χέρια και με πόδια. 
Από την άλλη, ο Αντώνης Σαμαράς, απάντησε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αφού μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο αλλά ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση διοργανώνοντας ένα σωρό θαυματουργά Ζάππεια. 

(Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο τελευταίος βασιλιάς του Πασοκιστάν, αποδεικνύει πόσο μπροστά βρίσκεται από την εποχή του. Αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, τώρα. Τα σκληρά, αργότερα.)



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής