Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στο Ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ ο Παναγιώτης Σγουρίδης



Με το  ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ κατεβαίνει στις προσεχείς ευρωεκλογές  ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Αυτό επισημοποιήθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Παναγιώτης Καμμένος και ο κ. Σγουρίδης, με τον κ. Καμμένο να σημειώνει ότι: "Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για αυτόν  ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την πατρίδα και τις ιδέες για τα εθνικά θέματα με τόση πίστη όλα αυτά τα χρόνια, να επανενεργοποιείται στην πολιτική - με δική του θέληση είχε αποσυρθεί - και να μπαίνει στην πρώτη γραμμή...

για τη μάχη των Ευρωεκλογών» και τον κ. Σγουρίδη να δηλώνει ότι η  πρόσκλησή του Π.Καμμένου να συμμετέχει  στο ευρωψηφοδέλτιο με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τον τιμά και την αποδέχεται αφού:."Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συμμετείχε  σε πολλές προσπάθειες για τον Ελληνισμό και για την Πατρίδα και ότι παρ’ όλο που βρισκόταν  σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους είχαν  μια κοινή ταυτότητα πάνω σε όλα τα ευαίσθητα θέματα για την Ελλάδα" και ότι "Θα προσπαθήσουμε, το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πραγματικά είναι δυστυχισμένη, γιατί βρίσκεται σε μια χώρα σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή, να το βγάλουμε προς τα έξω, να το κοινοποιήσουμε στην Ευρώπη και να δώσουμε τη μάχη εκεί"



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής