Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τα θύματα της κρίσης πρέπει να πεθαίνουν στην πόρτα σας για να ενεργήσετε κα Γκουτζαμάνη;

Ελάχιστοι ήξεραν μέχρι προχτές από πού κατάγεται η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Το μάθαμε από τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος στο διαβόητο διάλογο με τον Ηλία Κασιδιάρη αναφέρει πως η κα Γκουτζαμάνη κατάγεται από τη Λέσβο και είναι κοντοχωριανή του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.
Η Λέσβος έγινε αντικείμενο μιας δεύτερης είδησης: με τη ζωή της πλήρωσε μία 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Η άτυχη γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την προηγούμενη Πέμπτη και διακομίστηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και εντέλει έχασε τη μάχη για τη ζωή. Όπως διαπιστώθηκε, η 40χρονη δεν ελάμβανε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της αρτηριακής υπέρτασης, επειδή το βιβλιάριο υγείας της είχε λήξει προ πολλού και αδυνατούσε να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν για την αγορά των φαρμάκων..
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας διερωτάται: «Μήπως πρέπει τα θύματα της κρίσης να πεθαίνουν μπροστά στην πόρτα της κ. Γκουτζαμάνη για να αντιληφθεί η ένοικος πως συντελούνται καθημερινά εκατοντάδες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της υγείας των Ελλήνων πολιτών; Ή μήπως αγνοεί η κα Γκουτζαμάνη πως οι κ.κ. Σαμαράς, Γεωργιάδης και Στουρνάρας είναι αυτουργοί της γενοκτονίας που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού; 


Εάν δεν αληθεύουν τα παραπάνω ερωτήματα, τότε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να κινήσει τώρα όλες τις διαδικασίες που επιβάλλει το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο θέτει υπεράνω μνημονίων και τοκοχρεολυσίων την υγεία και την επιβίωση των ανθρώπων που ζουν στη χώρα. Οι νοσοκομειακοί γιατροί είμαστε στη διάθεσή της κ. Γκουτζαμάνη για να τεκμηριώσουμε το έγκλημα της γενοκτονίας».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής