Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Βασιλιάς ήταν πάντα γυμνός…

Ο Βασιλιάς ήταν πάντα γυμνός και εμείς ως συνήθως, κάπου αλλού…
Δεκαετίες τώρα βλέπαμε τα λάθη των άλλων κομμάτων μόνο και όχι αυτών που ψηφίζαμε. Όποιος κατά τύχη έβλεπε τις κουταμάρες που έκανε το κόμμα του, το έριχνε στο «σιγά τώρα», «ντάξει μωρέ», «οι άλλοι είναι χειρότεροι» και διάφορα παρόμοια.
Τώρα που ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αρχίζει να βλέπει πιο καθαρά τη γύμνια των Βασιλιάδων, μας έχουν δέσει χειροπόδαρα με τα κατά καιρούς διλλήματα που μας θέτουν.
Σήμερα το πρωί ο κος Αθανασίου με αφορμή το Θέμα Μπαλτάκου, έλεγε στη τηλεόραση

«Μα συνωμοτήσαμε τώρα δικαστές, υπουργοί κλπ»; Μάλιστα, δηλαδή αν έχει συμβεί, θα μας ενημερώνατε.
Αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο σε ξένες ιστοσελίδες, θα δει από γελοιογραφίες μέχρι ότι θες, που θα σατιρίζουν...
το “τυφλό” της δικαιοσύνης. Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη γίνονται παρεμβάσεις, και θέλουν να μας πουν ότι εδώ ζουν οι πιο τίμιοι πολιτικοί και δικαστές. Ρε άντε από ΄δω.
Γενικά ακούμε από βουλευτές της συγκυβέρνησης τα απίθανα, «γιατί το έφερε τώρα ο Κασιδιάρης;», ρωτάνε Βουλευτή άλλου κόμματος «Θέλετε να μας πείτε ότι η δικαιοσύνη δέχτηκε παρεμβάσεις; πέστε μου, πείτε το», λένε σε άλλον «Δηλαδή αποδέχεστε αυτά που λέει ο Κασιδιάρης;» και πολλά άλλα. Σε λίγο θα μας πουν ότι τον σημάδευε με πιστόλι που δεν το έπαιρνε η κάμερα.
Κάποια στιγμή σε μια κρίση ειλικρίνειας, θα τους ακούσουμε να λένε, «μπορεί στο παρελθόν να έχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις, όχι όμως τώρα!». Αυτό το αόρατο παρελθόν που κανείς Βουλευτής δεν είχε ποτέ σχέση μαζί του.
Σήμερα πολλοί από τους χθεσινούς ψηφοφόρους μιλούν για τις αθλιότητες των πολιτικών -όχι για τη δική τους λάθος ψήφο-, αλλά είναι άγνωστο αν τελικά δε θα ψηφίσουν τους ίδιους.

Το πολιτικό σύστημα είναι ηθικά ξεπεσμένο και ξεβράκωτο. Θέλουν λοιπόν να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους, για να μοιραστούν πιο ανώδυνα τη κατρακύλα τους.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής