Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ποιά είναι η αλήθεια???

Και πόσο καλά την ξέρουν άραγε οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής??? Η αλήθεια είναι μία και είναι απλή και ξεκάθαρη.
Τα 400 δις χρέος που φόρτωσαν στην πλάτη σου και στις πλάτες των αγέννητων τρισεγγόνων σου, είναι ένα νούμερο τραγικό.  Συνιστούν ένα χρέος δολοφονικό, το οποίο δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ούτε τη Δευτέρα παρουσία.
Σε παραμυθιάζουν με την προσδοκώμενη ανάπτυξη ενώ ξέρουν καλά ότι…
Και  ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει.  Αλλά…
Ακόμη  και αν κάποτε αυτή η χιλιοτραγουδισμένη ανάπτυξη εμφανιστεί, δεν πρόκειται να αντισταθμίσει ετησίως ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια αυτού του χρέους με το οποίο αλυσόδεσαν την πατρίδα σου.
Όταν κάθε 1% ανάπτυξη ή αν θέλεις πλεόνασμα, μεταφράζεται σε 1,5 δις ετησίως, κάτσε και υπολόγισε πόσες εκατοντάδες χρόνια χρειάζονται για να αποπληρώσεις τα 400 δις συν τους τόκους και τα χρεολύσια.
Βγαίνουν λοιπόν τα νούμερα???  Που οδηγούν???  Γιατί τους πιστεύεις???  Γιατί παραμυθιάζεσαι???  Σε τι νομίζεις ότι στηρίζεις αυτή τη γαμημένη σου την ελπίδα και τη γαϊδουρινή υπομονή που επιδεικνύεις τόσον καιρό???
Καταλαβαίνεις λοιπόν που σε οδηγούν???
Αντιλαμβάνεσαι στο όνομα ποιάς ελπίδας και προσδοκίας έχεις υποθηκεύσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή σου??? Συνειδητοποιείς ότι έχεις απέναντί σου μια συμμορία ντόπιων και ξένων εκβιαστών – δολοφόνων, που κάθε δράμι ανοχής σου θα το μετατρέπουν αυτόματα σε εφιάλτη για σένα και ότι αγάπησες???
Έχεις  επίγνωση του μεγέθους του ψεύδους και της απάτης με το οποίο σε φορτώνουν καθημερινά, μέχρι να τους παραδώσεις ακόμη και τη γυναίκα σου, την κόρη σου ή την αδερφή σου και αφού θα σε έχουν ξεγυμνώσει από τα πάντα το μόνο που θα σου μένει μετά θα είναι να φουντάρεις από το πρώτο μπαλκόνι που θα βρεις και αυτό το μπαλκόνι δε θα είναι καν δικό σου???
Τι στο διάολο περιμένεις λοιπόν???
Δεν αντιλαμβάνεσαι το πόσο μαλάκα τελικά σε θεωρούν και τι ελεεινά παιχνίδια παίζουν σε βάρος σου???
Μην περιμένεις λοιπόν.  Το τέλος που αξίζει στους δωσίλογους δώστο εσύ, και πάρε στα χέρια σου την πατρίδα σου και τη ζωή σου.
Κάθε επιπλέον μέρα υπομονής και ανοχής δε δίνει ζωή στο όνειρο.  Σκοτώνει  οτιδήποτε  παραμένει ακόμη  ζωντανό  στο δύσμοιρο τούτο τόπο.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής