Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Σε τηλεπαιχνίδι οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος

Οι τελευταίες λεπτομέρειες καθώς και η επιλογή του παρουσιαστή μένουν για την ανακοίνωση του νέου τηλεοπτικού σόου που θα μας κρατάει συντροφιά τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Το σόου θα λέγεται “Δώσε κι εμένα Μπάρμπα” και θα συμμετέχουν σε κάθε επεισόδιο γύρω στους εκατό διαγωνιζόμενοι-δικαιούχοι. Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας.
Το πολυαναμενόμενο τηλεπαιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στη συχνότητα του Μέγκα, θα δώσει την ευκαιρία σε απορριφθέντες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος να διεκδικήσουν ένα κοινωνικό μέρισμα, διαγωνιζόμενοι με άλλους υποψηφίους.

Το κανάλι επιλέχθηκε για το τηλεπαιχνίδι, επειδή έχει καταφέρει να εξασφαλίσει για τον εαυτό του το μεγαλύτερο κοινωνικό μέρισμα, ειδικά μέσα στην οικονομική κρίση. Από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει πάρει από τις τράπεζες δάνεια που ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ που θα πάρει χρόνια σε κάποιο άλλο κανάλι να καταρρίψει.
Οι διαγωνιζόμενοι, θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις ανά κατηγορίες. Μερικές από αυτές θα είναι “ο κακός συνδικαλισμός”, “καλώς ήρθες Ανάπτυξη”, “πολιτική σταθερότητα” και “αγάπα τον τραπεζίτη σου”. Ακόμα, θα διαγωνιστούν στον τηλεκύβο και στον χορό.
Οι δέκα καλύτεροι θα περνάνε στον επόμενο γύρο, όπου θα διαγωνίζονται στην υποκριτική. Συγκεκριμένα, θα ντύνονται ζητιάνοι και θα ζητάνε την ελεημοσύνη του κοινού με έναν μονόλογο στην κάμερα. Ο μονόλογος δεν θα πρέπει να διαρκεί πάνω από ένα λεπτό και αμέσως μετά, το κοινό θα ψηφίζει με την γνωστή και αγαπημένη διαδικασία ψηφοφορίας της Eurovision.
Έτσι, το κοινό θα επιλέγει τον διαγωνιζόμενο που θα προκρίνεται στον τελικό, και θα διεκδικεί το κοινωνικό μέρισμα.
Στον τελικό, ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να απαριθμήσει τουλάχιστον πέντε μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν σχετίζονται με κάποιο πρόσωπο της λίστας Λαγκάρντ ή δεν έχουν τύχει κάποιου ειδικού νόμου για παραγραφή χρεών ή αδικημάτων από την κυβέρνηση Σαμαρά.
Στα ονόματα των παρουσιαστων παίζει της Τζένης Μπαλατσινού που πλέον είναι και χωρισμένη και άνεργη, τη Μιχάλη Stavento και του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ φήμες λένε πως έχει ήδη συμφωνήσει η Βάνα Μπάρμπα.

Στο τέλος της σαιζόν και με τη συμμετοχή όλων των νικητών, θα διοργανωθεί μεγάλη συναυλία υπό τον τίτλο “The Voice: Μια χώρα, εκατομμύρια φωνές, καμία αντίδραση”, όπου θα συμμετάσχει η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης και η Καλομοίρα και τα ποτά θα είναι κερασμένα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής