Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ



Γιος πασίγνωστου μηντιάρχη ζήτησε να δει εσπευσμένα τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και μάλιστα στο σπίτι του στη Ραφήνα. Ο επίμονος μηντιάρχης ήθελε σώνει και καλά να συναντήσει τον πρώην πρωθυπουργό το βράδι της Τρίτης, λίγες ώρες αφότου o Σταύρος Δήμας συγκέντρωσε 168 ΝΑΙ...

Είχε προηγηθεί, το πρωί της ίδιας μέρας, η επίσκεψη δύο υπουργών Δημόσιας Τάξης στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη πλατεία Αμερικής. Πληροφορίες θέλουν τις επόμενες ώρες και...  μέρες-ως τις 29 Δεκεμβρίου-τον Καραμανλή να δέχεται αυξημένη πίεση.
Από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας...H ταραχή που υπάρχει στο σύστημα δεν έχει προηγούμενο.

Η συνάντηση του Καραμανλή με τους Δένδια και Κικίλια σε συνδυασμό με την υπαρκτή ή ανύπαρκτη απόπειρα δολοφονίας του δημιουργεί ερωτηματικά. Τους φώναξε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός; Η μήπως εκείνοι ζήτησαν το ραντεβού; Η φωτογραφία με τους "γορίλες" Κικίλια και Δένδια έξω λίγες δεκάδες μέτρα από την Αμερικανική Πρεσβεία ήταν εντυπωσιακή. Ο δε Βηματοδότης είχε αποκαλύψει την πρόσφατη μυστική συνάντηση του Καραμανλή με τον πρέσβη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητικότητα γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό έχει να κάνει με την επιθυμία ενός ολόκληρου συστήματος εξουσίας που κυβερνά τη χώρα δεκαετίες τώρα και σχεδόν αμέσως με την επιστροφή του Εθνάρχη Καραμανλή. Θα δεχθεί ο ανιψιός του ηγέτη που αναγνώρισε το ΚΚΕ να εμποδίσει την άνοδο ενός αριστερού- εντός η εκτός εισαγωγικών- κόμματος στην εξουσία; Θα υποκύψει με απλά λόγια ο Καραμανλής στην πίεση να αντικαταστήσει στον 3ο γύρο τον Σταύρο Δήμα.

Οι επόμενες νύχτες είναι πονηρές και όπως λένε αυτοί που ξέρουν οι νυχτερινές "σκιές" θα πυκνώνουν στην Ραφήνα...Αυτό είναι το ένα μέτωπο στο οποίο ποντάρει ο Σαμαράς. Το άλλο είναι η διάχυση της "πληροφορίας" ότι οι χρυσαυγίτες θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα στην 3η ψηφοφορία μετά από φιλική παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου. Μια τέτοια κίνηση θα είχε εξασφαλισμένο το Χάος πολύ πριν μπει ο νέος χρόνος. Η απειλή να εκλεγεί Πρόεδρος (Χρυσαυγίτικης) Δημοκρατίας, δεν είναι σενάριο που απεύχεται η Μέρκελ. Κι αυτό μια και στην προκειμένη περίπτωση ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Το θέμα είναι αν ο Αντώνης Σαμαράς που επιτάχυνε αγχωμένος τις διαδικασίες εκλογής προέδρου-αντί να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις και την ολοκλήρωση του προγράμματος-θα πάρει ένα τέτοιο θανατηφόρο ρίσκο για την ίδια την Δημοκρατία με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στους δρόμους της Αθήνας κι όχι μόνο...



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής