Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κυβερνώσα Χρυσή Αυγή, αστυνομικό παρακράτος και ΜΜΕ καίνε τις πόλεις μας! (Φωτο)

Μόνο συνειδητοί απατεώνες (πχ Σαμαράς, Βενιζέλος κλπ), ή ηλίθιοι (πχ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Κικίλιας κλπ), ή και τα δύο (όπως πχ η πλειοψηφία των δημοσ/φων του ΑΝΤΕΝΑ) θα ισχυρίζονταν δημόσια, ότι οι αναρχικοί έριξαν μολότοφ  σε σπίτι (!) των Εξαρχείων, το οποίο κατόπιν τυλίχθηκε στις φλόγες. Το ισχυρίστηκε κάποιος που παριστάνει τον ρεπόρτερ-δημοσιογράφο του ΑΝΤΕΝΑ απόψε, περιγράφοντας τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
Είναι ξεκάθαρο, ότι η κατοχική κυβέρνηση έχει ξεμείνει με τους...κατιμάδες, κυβερνά δηλαδή με μόνα στηρίγματα την (κατοχική πλέον) Ασυνομία και τα ΜΜΕ, ενώ η στρατηγική της χαράσσεται από

συμπλεγματικούς παλιανθρώπους και ασήμαντα-κακομούτσουνα λαμόγια, όπως οι Μουρούτηδες, οι Φαήλοι κι οι Παπαμιμίκοι,  συνεπικουρούμενους από σκουπίδια όπως... 
ο –προσφάτως ανανήψας-Τράγκας, ο Ρογκάκος του ΑΝΤΕΝΑ, ο...Μπογδάνος κα.
Όλοι οι παραπάνω, ήταν σε πλήρη παράταξη από το πρωί. Η κυβερνώσα Χρυσή Αυγή του Μαξίμου, τα ΜΜΕ, και το αστυνομικό παρακράτος έφτιαχναν πολεμικό κλίμα. Ο ΑΝΤΕΝΑ ιδίως, είχε ρεπορτάζ επεισοδίων από τις 20:00 έως τις 20:55, δείχνοντας μόνο δύο πλάνα!
Νομίζουν ότι έτσι, αφενός θα αντιμετωπίσουν το ογκούμενο κι επερχόμενο ρεύμα λαικης αντίστασης, αφετέρου ότι θα συσπειρώσεουν δίπλα τους όλα τα απελπισμένα, καθυστερημένα, απολιτίκ και λούμπεν τμήματα του πληθυσμού, επιβάλοντας το...βούρδουλα καθ’ άπασαν την επικράτειαν.
Το πρόβλημα όμως, είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο Α/Α χώρος δεν «τσιμπάει» στις απροκάλυπτες προκλήσεις του αστυνομικού-φασιστικού παρακράτους, ώστε να δώσει πάτημα για πιο γενικευμένη επίθεση και πιο άγρια καταστολή κατά των πάντων. Γι αυτό λοιπόν (πανικόβλητοι κιόλας από το τεράστιο κύμμα συμπαράστασης στο Ν. Ρωμανό), απ’ τη μια έβαλαν την Κρατική Ασφάλεια να κάψει απόψε τις πόλεις της χώρας, μπας και φοβηθούν τίποτα χοντρόκωλοι νοικοκυραίοι, οι οποίοι πριν από την κρίση συζητούσαν μόνο για αυτοκίνητα και γκόμενες κι απ’ την άλλη, με σκοπό να τρομοκρατήσουν όποιον προτίθεται ν’αντισταθεί, προέβησαν σε ένα κρεσέντο συλλήψεων με βαριές κατηγορίες, οι οποίες είναι 100% στημένες, ψεύτικες και βασιζόμενες σε κατασκευασμένα πειστήρια, όπως πχ ένα σακίδιο με μολότοφ, το οποίο τα ΜΑΤ «φορτώνουν» στον κατηγορούμενο.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι προιόν φαντασίας του μακαρίτη κι εξπέρ του αστυνομικού μυθιστορήματος, Ζεράρ Ντε Βιλιέ. Προκύπτουν από ντοκουμέντα. Ιδού:  Πιο κάτω ΜΑΤ με σακίδια αγνώστου (;) περιεχομένου, τα οποία θα «χρεωθούν» σε κάποιον άτυχο κι ανυποψίαστο διαδηλωτή.
Η Κρατική Ασφάλεια επί το έργον. Ορδές κακοποιών με κουκούλες και μαντήλια, έτοιμες για εφόρμηση στην Πλ. Εξαρχείων.
Όσο για την Αριστερά, σιγή ιχθύος! Κρύβεται πίσω απ’το δάχτυλό της, δεν παρεμβαίνει δυναμικά, ούτε επί της ουσίας και περιορίζεται στο να κατηγορεί κάποιους...προβοκάτορες και κάποιους...κουκουλοφόρους, όταν κι η κουτσή Μαρία γνωρίζει πλέον το ρόλο του φασιστικού-αστυνομικού παρακράτους. Ξυλοκοπούνται άγρια τα μέλη της (Νεολαία Συριζα, ΠΑΜΕ) από τους ναζί των ΜΑΤ και σε 2 μέρες το θέμα έχει ξεχαστεί μέσω γλυκανάλατων ανακοινώσεων κι άνευ δυναμικής παρέμβασης, έστω και στη Βουλή. Καμιά φορά κιόλας, η Αριστερά ξυλοφορτώνει το μπλοκ του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο κίνημα. Το τρίπτυχο «Συγκυβέρνηση-Αστυνομικό παρακράτος-ΜΜΕ» είναι η αιχμή του δόρατος του κατοχικού καθεστώτος, αλλά η Αριστερά δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί, για δύο βασικούς λόγους:
Πρώτον, διότι η επίσημη Αριστερά έχει υποστείλει τη σημαία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και γι αυτό ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ και δεύτερον, διότι σημαντικό μέρος των ηγεσιών της αποτελεί πλέον ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, αφού έχει ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ σε όλα μαζί του.    
Και το πιο αστείο είναι, ότι αυτό το ίδιο φασιστικό-αστυνομικό παρακράτος, το οποίο η Αριστερά κάνει ότι δεν το βλέπει, θα είναι αυτό που θα την ξαναπιάσει με τα σώβρακα, όπως έκανε πριν 47 χρόνια.
Αντί επιλόγου, υπενθυμίζουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας, μετά τη φετινή πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
 «Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ακαδημίας είχαν μαζί τους σε "κοινή θέα" μολότοφ μέσα στα σακίδιά τους. Αυτό το γεγονός το είδαμε και το μυρίσαμε σε αρκετούς της κρατικής ασφάλειας. Δεν είμαστε από αυτούς που προβοκατορολογούν, για αυτό θα έπρεπε να δοθούν εξηγήσεις και αν δε δοθούν θα τις πάρουμε. Ας μας εξηγήσει ο κύριος Κικίλιας τι δουλειά έχουν οι μολότοφ σε χέρια μη "τρομοκρατών".»

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου! 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής