Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ



ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ - Αγύρτες,  συμμορίτες και "έγκριτα" ΜΜΕ από ολόκληρο τον πλανήτη, πέσαν πάνω σε έναν λαό για να ευνουχήσουν και το τελευταίο απόθεμα της ψυχής σου - Κι από αύριο το πρωί πιάνει δουλειά και ο σιροπιαστός για χαμηλοβλεπούσες τσουτσούνες...

Προσπαθούν να σε πείσουν πως ήταν έγκλημα εθνικό, που σήμερα δεν κιότεψαν κι άλλοι βουλευτές, και τελικά αποκαθηλώθηκε ο θίασος της ντροπής.  Η δική σου απάντηση πρέπει να είναι μια και μοναδική:

Ο οριστικός  αφανισμός των ολετήρων από την πολιτική πιάτσα...

Η ασυμβίβαστη  απαίτησή σου να καθίσουν στο σκαμνί και να λογοδοτήσουν για το έγκλημα που έκαναν σε βάρος της χώρας σου...

Αυτός ο πολιτικός συρφετός, αυτό το βράδυ θα έπρεπε να διασύρεται και να...

λοιδορείται  στην Πλατεία του Συντάγματος που έχουν καταλύσει

Η σημερινή αποκαθήλωσή τους, δεν μια συγκυριακή απόφαση. Ήταν μια νίκη δική σου και οφείλεις να το συνειδητοποιήσεις.  Μην επιτρέψεις στις σειρήνες να σε φορτώσουν ενοχές.

Η πατρίδα σου δεν κινδυνεύει επειδή ανατράπηκαν οι δωσίλογοι. Η πατρίδα σου κινδυνεύει από τη δική σου απάθεια και τη μη συμμετοχή.

Η θέση σου σήμερα δεν είναι στον καναπέ.  Η θέση σου είναι στους δρόμους της Ελλάδας για ν απαιτήσεις η νίκη σου να ολοκληρωθεί με την παραδειγματική οου τιμωρία.

Γιατί κανείς δε σε κάλεσε να κατεβείς στο Σύνταγμα???

Γιατί κανείς δε σε κάλεσε να πανηγυρίσεις τη δική σου τη νίκη???

Γιατί κανείς δε σε κάλεσε από σήμερα κιόλας με τη μαχητική σου παρουσία, να στηρίξεις και να απαιτήσεις γενικότερες πολιτικές ανατροπές???

Μάθε γι ακόη μια φορά, πως ήρωες δε μπορούν να γεννηθούν, όσο εσύ παραμένεις καθηλωμένος στον καναπέ και τη μιζέρια σου.

Η μήτρα που θα γεννήσει τους πραγματικούς ηγέτες σου,  είναι μονάχα η δική σου μαχητική παρουσία στους μικρούς και μεγάλους πολιτικούς αγώνες.

Μια νέα γενιά δωσίλογων παραμονεύει να γεννηθεί, όσο εσύ παραμένεις στο περιθώριο των εξελίξεων.

Βγες στο δρόμο να εδραιώσεις και να διευρύνεις τη νίκη σου.  Σε διαφορετική περίπτωση θα ξυπνήσεις και πάλι πρωταγωνιστής σε έναν καινούριο εφιάλτη.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής