Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΕΟ???



Μετά και από τη χθεσινοβραδυνή εξέλιξη - για την οποία, αλλά και για όσα ακόμη πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες - είναι φανερό πως κανείς δε δικαιούται πλέον να έχει αυταπάτες...

Η Ευρώπη και το όραμά της στο οποίο χρόνια επιχειρούν να πείσουν πως συνιστά τη "μέγιστη κατάκτηση του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού", αποδείχτηκε πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αδίστακτη συμμορία μαφιόζων, εκβιαστών των λαών και εγκληματιών του κοινού ποινκού δικαίου.

Το πολιτικό προσωπικό, που από τη μαύρη μέρα του Καστελόριζου μέχρι και την απόλυτη φαιδρότητα του Σα(χλα)μαρά, που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας μοχθώντας υποτίθεται για τη "σωτηρία" της, δεν ήταν παρά μια συμμορία προσκυνημένων, ταπεινωμένων δωσίλογων, πρόθυμων να εκτελέσουν αναντίορρητα και την πιο εξευτελιστική εντολή σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας.

Σήμερα η μαφιόζικη συμμορία της Ευρώπης συνεχίζει να προκαλεί και να εκβιάζει, και οι ελεεινοί "πρώην πρωθυπουργοί" παραμένουν κρυμένοι, κιοτήδες, ταπεινωμένοι και σιωπηλοί. Άτολμοι, άφωνοι, ανίκανοι να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια της πατρίδας την...

οποία κυβέρνησαν. Μαζί τους και ο λαλίστατος Βενιζέλος στην κατάντοια της απόλυτης σιωπής. Ξεβρακωθηκαν όλοι...

Αίσχος ελεεινοί... Αίσχος ξεφτιλισμένοι... Ότι άλλο και να πεί κανείς για σας, οι λέξεις είναι πάρα πολύ φτωχές για να περιγράψουν το μέγεθος της κατάντιας σας.

Όσο για σας που σήμερα έχετε στα χέρια σας τις τύχες του τόπου...

Μη διανοηθείτε να κάνετε πίσω.... Μη διανοήθείτε να συμβιβαστείτε και να λυγίσετε στο μαφιόζικο εκβιασμό... Μη ταπεινώσετε γι ακόμη μια φορά την αξιοπρέπεια αυτού του λαού... Μη τολμήσετε να ξεπουλήσετε το δικαίωμά του στην περηφάνεια που του στέρησαν.

Κανένας συμβιβασμός δεν αξίζει τον κόπο να υπάρξει, για να ξημερώσει και η επόμενη μέρα με μια πατρίδα και πάλι ταπεινωμένη, και πάλι φυλακισμένη, και πάλι υπόδουλη.

Το παραμύθι της ενωμένης Ευρώπης με τον πολιτικό της πολιτισμό κατέρρευσε. Αυτό που θέλουν, είναι την πατρίδα μας υποτελή, ταπεινωμένη, υπόδουλη και το λαό της χειραγωγούμενο στην κρεατομηχανή του 4ου Ράιχ.

Μη λυγίσετε... Μη κιοτέψετε... Μη συμβιβαστείτε...

Αν δε θέλουν την Ελλάδα μαζί τους με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ας την έχουν απέναντί τους και ας πληρώσουν επιτέλους το τίμημα του θράσους τους.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής