Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Σε πανικό ο Γεωργίου! ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ


Μετά τους απροκάλυπτους εκβιασμούς που εκτόξευσε από τους «Financial Times» σε βάρος της ίδιας της χώρας του, ο μετρ του διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται σε πανικό και τα παίζει όλα για όλα, για να μην καταλήξει στη φυλακή για κακούργημα.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΕΛ.ΣΤΑΤ., που φέρει βασική ευθύνη για την καταστροφή από το 2010, απειλεί τώρα θεούς και δαίμονες ρίχνοντας τα βάρη σε πολιτικούς, τους οποίους δεν κατονομάζει, θέλοντας προφανώς να καλύψει την παραποίηση του ελλείμματος του 2009.
Σε νέα συνέντευξή του (στο «Βήμα») εκφράζει την εκτίμηση ότι ο ίδιος είναι «αποδιοπομπαίος τράγος για τους Ελληνες πολιτικούς», οι οποίοι -όπως λέει- αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την οικονομική κατάρρευση. Αποποιούμενος πλήρως των τεράστιων δικών του ευθυνών, οι οποίες αγγίζουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας, επιμένει ότι η αμφισβήτηση των στατιστικών στοιχείων θα προκαλούσε προβλήματα τόσο στην ελάφρυνση του χρέους όσο και στη χρηματοδότηση της χώρας από τις χώρες της ευρωζώνης. Μάλιστα, ερωτηθείς εάν αισθάνεται ότι ρίχνουν σε εκείνον τα βάρη των πολιτικών, απάντησε μονολεκτικά «ναι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις, αν συνεχιστεί η δικαστική δίωξή του.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής